HEMA Holographic Bordeaux.

Eerder schreef ik al over de andere drie holo lakjes van Hema die ik mee had genomen. In totaal zijn er 6 kleuren te krijgen maar in dit artikel het review over de laatste die ik meenam, namelijk Holographic Bordeaux. Klik HIER, HIER en HIER voor de andere drie gereviewde lakjes.

DSC_3459 copyDSC_3458 copyEcht super bordeaux kan ik deze lak niet noemen, het is eerder een diep paarse tint. Natuurlijk heeft deze lak wel weer de prachtige holo sparkle die super pretty is in het zonnetje. Van alle lakjes denk ik dat ik deze wel het mooist vind. Door de donkere basiskleur valt de holo sparkle nog meer op. Ik vind ‘m gewoon drop-dead-gorgeous!

DSC_3474 copyDe lak droogt trouwens super snel en je hebt maar 2 dunne laagjes nodig voor een perfect dekkend en egaal resultaat. De lak vind ik wel het mooist met nog een glossy topcoat er over, maar dat is natuurlijk maar net wat je zelf mooier vind. Dit potje lak kost €3,75 voor een royale hoeveelheid lak (11ml).

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Real Techniques Knock Off Brushes winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

23 thoughts on “HEMA Holographic Bordeaux.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//