Hema Brush Cleaner.

Kwasten wassen is elke week zo’n karwei! Gelukkig heeft Hema daar iets makkelijks voor in haar schappen gebracht namelijk een brush cleaner die nog redelijk goed te betalen is on a budget ook!

DSC_6271

De brush cleaner is niet bedoeld als volledige vervanging van het op de hand wassen met shampoo of zeep. Het is een handig en vooral ontsmettend goedje wat je tussendoor looks kunt gebruiken om je kwasten schoon te maken. Er zit o.a. alcohol in wat bacteriën doodt en daarnaast ruikt de cleaner ook nog eens lekker fris.

De cleaner werkt als een tierelier! Zelfs de meest hardnekkige en donkere kleuren krijg ik met gemak uit mijn kwasten. Ik spray meestal 2 a 3 keer met mijn flesje cleaner op de borstelharen en wrijf dan de kwast goed schoon op een oude handdoek die ik in mijn beauty-room heb liggen, speciaal om mijn kwasten tussendoor even schoon te maken.

DSC_6273

Zelf heb ik de cleaner in een kleiner spray flaconnetje gedaan, dat vond ik makkelijker werken dan zo’n groot gapend gat waarbij je altijd veel te veel product gebruikt dan nodig is. Ik had zelf al een hele tijd geleden eens 3 van die spray flesjes gekocht via ebay voor ongeveer een euro, maar misschien kun je ze ook wel in een drogisterij vinden bij de reis-producten.

Ik vind het prima spul en je doet er ook nog eens lang mee, mits je zo’n sprayflaconnetje gebruikt. 200ml is veel, maar zo’n groot gat verspild als snel veel product en dat is zonde. Voor 4 euro koop je een fles, ik heb de mijne al een half jaar en nog is hij niet voor de helft leeg!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Hema Brush Cleaner.”

  1. ik heb die van de Kruidvat en daar ben ik ook super blij mee!! die heeft ook niet zo een enorm gat als opening :P

  2. Ik ben hier echt benieuwd naar geworden. Ik gebruik zelf nog steeds de simpele methode met Zwitsal :-)

  3. Gaaf! Deze ga ik snel kopen, ik zoek al tijden eentje die goed werkt en waar daarna de haren niet van uit de kwastjes vallen :)
    xx

  4. Lijkt me een heel fijn product en ik geloof dat je die spray flesjes, die kleintjes, ook kunt kopen bij de Xenos ^.^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//