Halloween Anyone?

Ola lieve lezers!

Het is alweer bijna een half jaar geleden dat ik over een ander maskertje van BudgetErotiek.com schreef en nu het alweer bijna Halloween is, werd het wel eens tijd dat ik ook een review over dit pracht masker schreef.
(make-up loos as usual op mijn vrije dagen)
Lange tijd moest ik dit maskertje, samen met nog een aantal andere maskers, goed opruimen zodat mijn katten *die gek zijn op veren en ook alles slopen waar veren aan zitten* er niet bij konden. Lange tijd lagen ze dus boven op mijn kledingkast en was ik ze eerlijk gezegt een beetje vergeten totdat ik deze week een YT filmpje zag waarin er voor Halloween een maskertje met make-up gemaakt werd en ik ineens herinnerd werd aan mijn eigen maskertjes.
Het maskertje komt dus bij BudgetErotiek.com vandaan, wat een 18+ site is btw, dus houd daar rekening mee als je zelf jonger bent dan 18, en heeft me rond de 8 tot 10 euro gekost, niet veel geld voor zoโ€™n mooi masker als je het mij vraagt. Nu wilde ik net dus gaan kijken op de site naar de precieze prijs maar jammer genoeg wordt dit masker niet meer verkocht. Wel zijn er nog een aantal andere soort gemaskerd-bal maskertjes te krijgen (laat je trouwens niet afschrikken door de wat meer sm-achtige maskers die in dezelfde categorie staan)die ook niet erg veel kosten.

Het maskertje zelf is van redelijk stevig materiaal maar is wel flexibel en neemt makkelijk de vorm van je gezicht aan. Het is wel even wennen om je bewegingen etc. aan te passen aan de grootte van de veren; je hebt ineens een heel breed stuk aan de zijkant van je gezicht, pas dus op dat je de veren niet kraakt doordat je per ongeluk langs mensen of muren schuurt!
Zoek je nog een makkelijke en tijdbesparende manier om jezelf klaar te maken voor Halloween, een leuk feestje of een gemaskerd bal? Dan is een masker als deze zeker een musthave! Toen ik deze bestelde waren er meerdere kleuren te krijgen, maar aangezien het randomly verstuurd werd kon je geen kleurkeuze aangeven. Wel ben ik erg blij dat ik deze goud/gele versie gekregen heb, deze past namelijk perfect bij mij haarkleur!
Conclusie: i love it en BudgetErotiek.com is zeker niet een webshop om alleen maar 18+ artikelen te kopen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Halloween Anyone?”

  1. Ik vind hem wel leuk! Perfect voor een gemaskerd bal in combinatie met een (bal)jurk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//