Catrice Colour & Stay Lipgloss 070 Light My Fire.

Jammer genoeg is deze lipgloss laatst uit het vaste assoritment gehaald maar misschien is deze nog wel te vinden in de uitverkoopbakken. Daarnaast kon ik het niet laten om over deze gloss een review te schrijven omdat deze gewoon zo ontzettend mooi is!

Zelf ben ik meer een lipstick lover dan dat ik bij glossjes stick, maar op deze gloss ben ik echt verliefd. De kleur zelf is echt mooi diep koraal rood/oranje en is ook redelijk gepigmenteerd. Verder is de gloss ook niet super plakkerig en blijft deze nog aardig lang zitten. De kleur brengt goed egaal aan en de applicator is ook lekker lang.

Verder zit er nog een mooie fijne shimmer in de gloss zelf die je niet erg goed op je lippen voelt zitten. In de huls zit 5ml gloss waar ik zelf erg lang mee doe omdat ik het niet dagelijks gebruik. De gloss is zo’n 2 jaar goed houdbaar mits je het aanbrengt op schone lippen.

Voor de gloss heb ik in de uitverkoop zo’n €1,90 gekocht (normaal zijn de glossjes ongeveer het dubbele qua prijs).
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Catrice Colour & Stay Lipgloss 070 Light My Fire.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//