Essence mono’s #25, #17 & #27.

Ik ben er altijd gek op als ik een paar mooie oogschaduws kan scoren die normaal al bijna niets kosten, maar in de uitverkoop helemaal belachelijk goedkoop zijn. Een tijdje geleden had ik deze drie mono’s van Essence gekocht. Jammer genoeg zijn deze dus niet meer in het vaste assortiment te krijgen, maar nog wel in een aantal uitverkoopbakken als je geluk hebt. 
(Oh trouwens; de tekst op de mono’s is er een beetje afgegaan toen ik met stickerverwijderaar de restjes afprijssticker er af wilde haalen >.<)

#25 Go All Girly is een mooie zacht roze tint die volgens de verpakking een shimmery effect zou moeten geven maar hij komt op mij meer als een matte kleur over met een enorme hoeveelheid glitters (niet echt shimmery zoals we shimmery verwachten te zijn!) en is daarnaast wel erg brokkelig. Pas dus op voor fall out! Afgezien van dat het niet helemaal is zoals de verpakking belooft, ben ik wel erg blij dat ik deze heb  meegenomen. Een mooie roze glitter oogschaduw is nooit mis, zeker niet als je kijkt naar de pigmentatie van deze tint!
#15 Celebstyle is een roze/lila achtige tint met een mooie metallic finish. De pigmentatie is niet heel erg super maar ook niet slecht. De kleur is wel erg goed op te bouwen dus uiteindelijk is het wel een erg fijne oogschaduw die ook mooi als highlighter of subtiele kleur is aan te brengen en daardoor makkelijk draagbaar is.
#27 Love Talk is een prachtige donker groene metallic tint die ontzettend goed gepigmenteerd is. De oogschaduw is niet heel erg zacht alleen moet je nog wel oppassen voor fall out onder de ogen. De kleur blend ook erg goed (net als de andere twee overigens!) met andere kleuren. Deze tint is perfect om een saaie smokey eye een extra colourboost te geven.

Deze mono’s kosten normaal €1,59 per stuk maar ik heb ze dus voor maar €0,80 per stuk gekocht. Elke mono bevat ongeveer 2.5 gram product waar je ontzettend lang mee doet en zijn 24 maanden goed houdbaar mits je er met schone kwasten en/of vingers in gaat. De verpakking en het design in de oogschaduw is erg simpel maar wel leuk en super herkenbaar voor Essence.

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Essence mono’s #25, #17 & #27.”

  1. De groene vind ik het mooist. Toch maar even in de uitverkoopbakjes gaan snuffelen (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//