GOSH Velvet Touch Lipstick: 146 Cappuccino.

In de kerstvakantie, of in ieder geval rond die tijd, had ik bij Ilja deze GOSH lipstick gewonnen en oh wat was ik er blij mee! Ik was al langere tijd op zoek naar een mooie lichte bruine, bijna nude lipstick die lekker creamy aanbracht en lang bleef zitten.
Pluspuntjes:
          Mooie kleur.
          Brengt lekker creamy aan.
          Blijft lang zitten.
          Heeft een fijne geur.
          Goed gepigmenteerd.
          Makkelijk van je lippen te krijgen met wat make-upremover of gewoon water.
Minpuntjes:
          De kleur staat niet bij elke huidskleur/haarkleur.
Zoals je kunt zien; veel meer pluspunten dan minpunten. Voor mij persoonlijk telt dit minpuntje niet mee aangezien de kleur prima matcht met mijn eigen teint en haarkleur. Zeker een erg fijne lipstick die ik andere blondines, die een snel bruinende huid hebben, aan kan raden!
PSSSST!! Neem een kijkje op Ilja’s blog en twitter

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “GOSH Velvet Touch Lipstick: 146 Cappuccino.”

  1. Wauwww, wat een mooie kleur, staat je echt goed :D

    Ik had trouwens die andere lipstick toen gewonnen en ben er ook erg blij mee, thanks again Ilja :D

  2. @Liesewiesje oh gaaf! heb je daar toevallig ook een artikel over geschreven..? ben er wel benieuwt naar :D

  3. @femketje Ah, heb er nog geen artikel over geschreven nee, maar zal het wel eens doen als je wilt :D

  4. Oe! Mooie kleur zeg. Ik ga is kijken in de winkel want ik houd wel van deze kleurtjes!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//