Essence LongLasting Eyepencil: 10 Almost Famous + 11 Go Wild.

In mijn shopvlog van December had je ze al voorbij kunnen zien komen, de lonlasting eyepencils van Essence. Ik had er meteen twee meegenomen toen er een 2+1 actie was bij Kruidvat die week. (samen met nog 4 andere dingetjes van Essence)
Als eerste zag ik 10 Almost Famous en ik was meteen enthousiast omdat ik al langere tijd zo’n kleur oogpotlood zocht om je oog optisch groter te laten lijken. Het is namelijk niet een helder wit potlood maar een ietwat zalmrozige kleur die erg natuurlijk oogt als je het op je waterlijn aanbrengt. Ook bevat de kleur een lichte en fijne gouden shimmer. 
Het potloodje is makkelijk op te brengen en je hoeft het niet te slijpen aangezien het een draaimechanisme bevat en dus geen echt houten potloodje is. Het is te vergelijken met draai-lippencils van Oriflame en andere merken. Natuurlijk heeft dit draaimechanisme wel weer als nadeel dat er minder product in zit dan in een normaal houten oogpotloodje. Het potloodje zelf is redelijk zacht en moet je dus zeker niet eerst verwarmen om het goed op te kunnen brengen. Doe je dit wel, smelt de gehele verpakking en kun je je pencil weggooien, niet echt een slim idee lijkt me!
11 Go Wild heeft een hot pink/paarsige kleur met een metallic achtige finish maar bevat daarnaast geen shimmer zoals 10 Almost Famous wel heeft. Dit potloodje viel me meer op dan de anderen uit het schap gezien de felle kleur.
De twee potloodjes zelf zijn erg mooi in combinatie met elkaar te gebruiken en je kunt de look natuurlijk zo extreem maken als je zelf wilt. Wel zijn ze ietwat lastig van je huid te krijgen doordat ze super longlasting zijn! De longlasting eyepencils zijn voor ongeveer €2,00 te koop bij de meeste Kruidvat filialen. Ze zijn wel iets duurder dan gewone potloodjes die je moet slijpen maar de kwaliteit liegt er niet om!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

3 thoughts on “Essence LongLasting Eyepencil: 10 Almost Famous + 11 Go Wild.”

  1. Die wittige vind ik erg leuk! Blijven ze lang op de waterlijn zitten? Bij mij gaat het vaak erg snel weg…

  2. @Silva bij mij bleven ze erg lang zitten, ook omdat ik eerst met een wattenstaafje m'n waterlijn 'droog' maakte zegmaar en pas daarna het potlood aanbracht ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//