Garnier BB Cream.

Een tijdje terug zat er in de glossybox de super beroemde en gewilde BB cream van Garnier. Zelf ben ik sowieso niet erg fan van een fullface make-up en draag ik ook bijna nooit foundation in het dagelijks leven. Toch wilde ik deze wel eens uitproberen om te zien hoe de textuur en dekking is.

Ik ben er eerlijk gezegd niet echt weg van. Ten eerste was de tint die ik kreeg te donker voor mijn huidskleur en sloeg ik spontaan oranje uit waardoor ik een frisse en verniewde oempa loempa was, klaar om bij Willie Wonka te gaan werken. Ook vond ik de textuur niet zo fijn. Ik breng gezichtsmake-up zoals foundations etc. altijd aan met mijn vingers maar met deze cream denk ik dat een kwast beter zal werken (voor mij persoonlijk) om het egaal aan te brengen De dekking was zoals verwacht wel okay voor een BB cream, zelf hou ik sowieso niet van een geplamuurd gezicht dus dat is wel weer een pluspunt voor deze cream.

(Op de foto hierboven lijkt de kleur nog mee te vallen, de cream was hier nog nat. Eenmaal opgedroogd sloeg de kleur worteltjes oranje uit!)

Ik heb deze Bbcream lekker weggegeven aan een collega van me die een donkerdere huidskleur dan mij heeft en waarbij deze cream de perfecte match was. Zou ik deze cream in een lichtere kleur zelf kopen in de winkel? Ik denk het niet. Ik draag liever helemaal niets op mijn gezicht dan een Bbcream van €10 waar ik in eerste instantie al niet zo fan van ben. Een super dekking geeft het niet en dan ik hou mijn gezicht liever helemaal make-up loos!

x femketje

Psssst! Heb jij al je brandende vragen aan mij al gesteld?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Garnier BB Cream.”

    1. Deze sloeg zo ontzettend oranje uit dat ik daarom ook geen fullface foto plaatste XD het was echt te erg voor woorden, lol!

  1. Ik heb er niet zulke goede verhalen over gehoord. En nu zie ik die kleur, nee, ik zou m zelf ook niet willen kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//