FOTD 25/10; Goth Spider Girl *Halloween Look*.

DSC_8998 copy small

Oehhh ik ben echt gek op het maken van Halloween looks :3 Dit keer eentje waar je niet echt veel tijd voor nodig hebt, en het zou erg handig zijn als je geen spinnenfobie hebt!

Lees snel verder om een berg foto’s van deze look te zien en om er achter te komen hoe ik de look gemaakt heb.

DSC_8975 copy smallDSC_8969 copy smallVoor de look kun je zoals ik zwart, grijs en paars mixen. Maar je kunt ook paars vervangen door blauw, groen, rood of roze. Het is maar net waar je zin in hebt en hoe je outfit er verder uit ziet. Ik heb best opvallende nepwimpers aangebracht omdat je het effect anders niet zou zien door de donkere oogmake-up. Dit hoef je niet perse te doen, zonder nepwimpers zag het er ook al pretty awesome uit! Wat ik na het aanbrengen van de nepwimpers nog gedaan heb is even het bandje van de wimpers weggewerkt door een liquid winged liner aan te brengen.

Ik heb zelf wel mijn gezicht gecontoured met een normale bronzer, en vervolgens ben ik daar overheen gegaan met dezelfde paarse tinten als die in de oogmake-up gebruikt zijn. Ook heb ik mijn wenkbrauwen ietsjes in gekleurd met een paars oogpotlood, dit kun je ook met oogschaduw doen mocht je dit fijner vinden werken. Het enige wat ik met de lippen heb gedaan is ze inkleuren met een zwart oogpotlood, dit geeft een perfect matte effect en lijft ultra goed zitten, zelfs als je eet en drinkt *tip van de dag*.

Nu de extra’s van de look, de spinnen en de hele rambam: Eerst heb ik met een zwart kohlpotlood de losse spinnetjes getekend en ben er daarna met een liquid liner over heen gegaan om ze wat helderder en glanzend te maken. Het spinnenwebje heb ik direct met liquid liner gemaakt en hoef echt niet perfect te wezen. Je kunt ook altijd meer diepte aanbrengen in het web door schaduwen te creëren met zwarte of donkergrijze oogschaduw.

DSC_8968 copy small

Gebruikte producten:
NYX concealer.
Catrice bronzer (LE).
120 palette.
Essence eyeshadow base.
– Avon zwart kohl potlood.
– Avon mascara.
BuyInCoins paarse eyeliner.
– BPS nepwimpers.
– Duo wimperlijm.
– BPS liquid liner.

DSC_8990 copy smallDSC_8976 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “FOTD 25/10; Goth Spider Girl *Halloween Look*.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//