Massive Ciaté Shoplog!

Bij Big Bazar was deze week een awesome aanbieding van Ciaté nagellak, 3 stuks voor 10 euro (i.p.v. 9,95 per potje!). Ik had nog wat verjaardagsgeld liggen en dat maakte het nog leuker om met alle mooiste kleuren naar huis te gaan. In totaal scoorde ik 18 lakken voor 60 euro (full price had het maar liefst 179.10 euro gekost).

DSC_9008

DSC_9013DSC_9010 DSC_9017

Ik heb mijn verjaardagsgeld goed besteed en mijn nagellak verslaving is weer even gesust. Van alle lakjes komen vanzelfsprekend nog reviews en swatches online.

Wat was jullie laatste aankoop, en zijn jullie bekend met het merk Ciaté?

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Massive Ciaté Shoplog!”

 1. Oh ja ik zag die foto voorbij komen! Super leuk :) ik heb er ook een aantal gekocht. Wilde er altijd al een paar hebben, omdat ik sowieso de flesjes al té schattig vind :)

 2. Wauw wat een geweldige actie! Die donkerrode kleur en de glitter variant moet ik echt hebben, binnenkort maar gauw naar de big bazar!

 3. Wauw, ik heb ze ook zien staan in de Big Bazar, maar heb er eigenlijk niet echt naar gekeken! Ik vind die lichtgele echt heel leuk voor komende lente/zomer, dat kan zo schattig staan bij een ‘tan’. Ook ben ik benieuwd naar de lichtroze! Ik heb zelf twee lakjes van Ciaté, Anitque Brooch (glitterend rosé goud) en Beach Melba (crème, transparant roze). Ik vind ze erg fijn!

 4. Ik heb 2 lakjes van Ciaté en ik vind ze geweldig! De kleur, de finish en de houdbaarheid zijn echt top!

 5. Wow Femke, 60 euro aan nagellak! Al heb je wel erg veel bespaard natuurlijk ! Ik kom nooit in de stad in Vlissingen, ze moeten de big bazar ook maar eens naar Middelburg doen haha!

  1. Haha ja als anderen zeggen hoeveel het eigenlijk is, is het ook echt veel meer dan mijn gevoel zegt :’) maar liever een nagellak verslaving met af en toe zo’n uitspatting dan andere rare addictions! :D

 6. Zoveel centjes had ik niet maar had ze het liefst ook allemaal meegenomen! :-D Ik heb er 6 meegenomen. Benieuwd naar je swatches!

 7. Zestig euro is veel voor lakjes, maar als je ziet wat je betaald als je ze fulls size koopt ben je veeeeel duurder uit. Maar je hebt het van je verjaardagsgeld gekocht en dan is het een pracht kado voor jezelf! Ik ben benieuwd naar de swatches i can’t wait!

  Liefs, Quinta

  1. Ja als ik het geld niet had liggen had ik er niet zo veel meegenomen ;D nu had ik een goed excuus om het mezelf cadeau te doen :)

 8. LEUK! Jezus ik wist helemaal niet dat die aanbieding er was. Ik heb ooit een duur lakje gekocht van Ciaté, maar is wel super! Awesome dat je er nu zoveel hebt kunnen kopen.

 9. Vorig jaar had ik voor Sinterklaas de Ciaté Advent kalender gekregen. Super schattig en hele leuke kleurtjes. Morgen ook maar eens even naar de Big Bazar ;)

 10. Wow lekker los gegaan. Mooie kleuren heb je gekozen. Ik ken ciate en heb er ook een paar gekocht en reviews staan op mijn blog

 11. WOW! Wat een prachtige collectie heb je in één keer gescoord! Ik vind ze echt prachtig! Vooral de eerste foto. Daar zitten hele leuke tussen voor kerst. <3 Enjoy je mooie lakjes!

 12. Mooie aankoopjes! Ik heb nu nog geen enkel ciate lakje in mijn stash, ik ga dit jaar toch voor de advent kalender denk ik :)

 13. Leuke lakjes allemaal! En wat een groot voordeel gelijk. De flesjes zien er altijd zo leuk uit =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//