FOTD 23/9; Time To Say Goodbye.

DSC_4480 copy copy small FOTD 23 sept femketjeNL“Afscheid nemen bestaat niet” is wat Marco Borsato een aantal jaar geleden in een nummer zong. Jammergenoeg zijn er altijd momenten in je leven waarin je het wel moet doen. Zo moest ik afgelopen vrijdag afscheid nemen van mijn werk bij C&A en een aantal ontzettend lieve, gezellige, gorgeous collega’s.. En ja, er zijn heel wat traantjes gevallen en again ja, ik zal ze zeker nooit vergeten en ze nog lekker vaak stalken als lastige irritante klant aan de kassa.

Deze look is een soort van afscheidslook, niet alleen van mijn oude werk maar ook als afscheid aan de zomer. De zomer is voorbij, best jammer maar aan de andere kant ben ik wel klaar voor de herfst en winter. Op naar donkere looks na deze laatste frisse zomer look!

Gebruikte producten:
– Catrice Infinite matt foundation.
– Catrice Bohemia LE bronzer.
– Bourjois lippaletje 02 Roses Muses.
– Gosh Primer.
– NYX jumbo pencil in Milk.
– 88 matte palette.
– Essence liquid liner.
– Rimmel Sexy Curves mascara.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

39 thoughts on “FOTD 23/9; Time To Say Goodbye.”

 1. We love you Forever! Zullen jou met je droge humor en gekke lachbuien gaan missen :( word een stuk saaier…

 2. Wat een mooie foto en wat een mooie look!
  Veel succes bij en mét je nieuwe baan.
  Ik vind je eye liner Superrrrrrrrrr gedaan.

 3. De look vind ik erg mooi! Een mooie look om de zomer mee af te sluiten. :) Bij de titel dacht ik trouwens wel even: he, maar je zei toch dat je niet zou stoppen met bloggen?? ;)

  1. Haha ja ik dacht ook al toen ik het typte dat er wat mensen confused van zouden kunnen worden, maar stoppen met bloggen: NEVER! :D

 4. Wat een mooie kleurrijke look! Daar wil ik ook wat meer mee doen in het dagelijks leven. Ik vind het alleen zo snel too much. Maar jou staat het echt!

  Jammer dat je afscheid moest nemen, gelukkig kun je je collega’s nog regelmatig zien!

 5. Wauw, heel mooi gedaan! En helaas, afscheid leven hoort er bij =( Hoe jammer dat ook is. Dingen komen en dingen gaan… In ieder geval heb je een fijne tijd gehad bij C&A =)

 6. Je neemt afscheid van je oud collega’s als collega’s maar niet als vrienden/kennissen. Het is inderdaad minder leuk als je “afscheid” moet nemen terwijl jullie dat alle eigenlijk niet willen. Hoop wel dat je nieuwe baan nog leuker is/wordt.
  Je look is prachtig en je face is pretty 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//