Rimmel 447 Barmy Blue.

Rimmel heeft mijn hart gestolen met de nieuwe Salon Pro lakjes. Zo heeft deze blauwe lak met de naam Barmy Blue me mesmerized met al zijn eigenschappen die ik totaal niet had verwacht.

DSC_4533 copyDe lak heeft dus een diepe blauwe kleur en is zo ontzettend creamy dat hij al met 1 royale laag of 2 dunne laagjes perfect dekt. Toen ik de kleur in het potje zag was ik bang dat hij niet zo creamy en snel dekkend zou zijn dus ik was blij verrast met de eerste swipe op m’n nagel. Op het potje staat dat de lak 10 dagen lang perfect zou moeten blijven zitten. Met mijn werk is dat nooit het geval met welke lak dan ook, want ik heb na 1 dag al wat slijtage, oftewel tipwear. Wel moet ik zeggen dat de lak 5 dagen lang perfect bleef zitten zonder te chippen, langer heb ik niet afgewacht omdat ik toe was aan een nieuw mani-kleurtje.

Het is al heel wat dat ik de lak er zo lang op heb laten zitten want normaal wil ik elke dag of om de dag een nieuwe kleur, dus dat zegt veel over hoe pretty en fijn ik dit lakje vind. Als nagellak addict heb ik een sterk uitgesproken mening over wat ik wel en niet fijn of relaxed vind aan lakjes en deze lak heeft eigenlijk geen enkel nadeel. Hij is pretty, lakt fijn, blijft lang perfect zitten en hij is er ook nog eens makkelijk af te halen. Wat wil je nog meer?

DSC_4535 copySoms kan ik erg kort zijn over een nagellak, maar bij deze heb ik de drang er een nog langer verhaal van te maken dan dat ik nu al getyped heb. Laat ik het maar gewoon afronden met wat basic informatie: 12ml per potje met een prijsje van 6,99.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

34 thoughts on “Rimmel 447 Barmy Blue.”

 1. wauw, mooi! femke, ik zag dat je bij serena van beautylab schreef dat jij je haar zelf knipt, maar dan recht ipv laagjes, ik vraag me af hoe je dat mooi doet, met de achterkant enzo!

  1. Ik verdeel m’n haar in 4 delen, 2 onder en 2 boven gedeeltes en begin met de onderste te knippen. Ik kan niet echt heel goed uitleggen hoe ik het doe maar ik heb het mezelf heel simpel geleerd.

   Gewoon klein beginnen *dus eerst een centimeter er af en dan kijken welke lengte je er af wilt, ik knip er per keer een centimeter of 3 af* en blijven checken met 2 spiegels hoe de achterkant valt :)

   Als de onderste gedeeltes goed zijn leg je de bovenste delen er op en kam je het door. Dan zie je meteen de lijn van de onderste laag waar je moet knippen in de bovenste laag ^^ Klinkt misschien heel weird en confusing als ik het zo uitleg, maar ik hoop dat je het een beetje snapt XD

    1. Ik knip het zelf recht omdat het er anders snel rommelig uit ziet bij mijn haartype ^^ Heb zelf erg fijn maar vooral veel haar dus als ik er kleine ‘hapjes’ uit knip wordt het te messy naar mijn smaak :3

 2. heel mooi lakje idd…hij rook alleen beetje naar wiet vond ik bij t aanbrengen.

   1. ja echt..heb ik ook wel eens met een paars lakje van je de hema gehad..dacht dat t aan de donkere kleur lag.maar raar dat jouw lakje dan niet ruikt.

 3. Wat heb jij mooie nagels zeg! Wow! En die kleur, op je nagels vind ik ‘m nog mooier dan in het potje. Daar krijgt hij maar karakter lijkt het wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//