FOTD 23/2; Ready To Work!

DSC_0171 copy smallIk begin de laatste tijd steeds vaker een wat meer complete look te dragen naar mijn werk. Waar ik eerst altijd genoeg nam met een mini beetje mascara, ben ik helemaal terug into mijn zwarte winged liner maar dit keer gecombineerd met gekleurde mascara op de onderste wimpers. I love it! Lekker basic op het gezicht met een nude lip en alleen de ogen die knallen.

DSC_0163 copy cropped small

DSC_0167 copy smallGebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
Catrice LE eyeliner.
Essence lash princess mascara.
Essence colour flash mascara.
Anastasia matte highlighter.
ELF browgel.
MAC concealer.
Catrice gloss.

DSC_0177 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “FOTD 23/2; Ready To Work!”

  1. Gaaf!!! =D Wanneer komt er eigenlijk een update over je behandeling bij de dermatoloog? Ben benieuwd of dat goed bevalt, wil daar misschien ook heen =)

  2. Mooie look! Ik moet ook vaker eens een gekleurd lijntje onder mijn ogen gaan dragen. Staat heerlijk fris!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//