FOTD 21/10; Sugar Skull *Halloween Look*.

DSC_4780 copy FOTD 21okt2013 halloween series femketjeNL

*klik op de foto voor een grotere resolutie!*

Een aardig tijd-innemende Halloween look is deze sugar skull look waarbij je eigenlijk zo veel kunt versieren als je zelf wilt. Aangezien ik niet zo’n erg groot gezicht en hoofd heb
*ik heb serieus een kinderhoofdje-formaat qua hoed, muts en brilmaten* en dus wat weinig ruimte om veel bloemetjes, swirls en spinnetjes e.d. te tekenen heb ik deze er zelf niet in verwerkt. Ik moet zeggen dat het Halloween gehalte van deze make-up wel erg goed gelukt was want Roy schrok zich rot toen hij thuis kwam en me zo achter de pc zag zitten werken XD

Een tip bij deze look is om eerst alle lijntjes e.d. met een wit potlood te tekenen voordat je er met face paint of liquid liner overheen gaat. Natuurlijk kun je ook gewoon freehand gaan zoals ik bij het grootste gedeelte van de look wel gedaan heb. Veel shapen met blushes en kekke oogschaduw tinten geven een extra apart maar mooi effect. Voor deze eerste keer een sugar skull maken vind ik het zeker een geslaagd resultaat!

Gebruikte producten:
– Catrice infinite matt foundation.
– Gosh primer.
– 88 matte palette.
– NYX jumbo pencil Milk.
– NYX jumbo pencil Black Bean.
– Rimmel scandaleyes retro glam mascara.
– Sleek sparkle 2 palette.
– Essence wit oogpotlood *die is al zo oud dat de naam er afgesleten is XD*.
– Sleek blush Mirrored Pink.

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

25 thoughts on “FOTD 21/10; Sugar Skull *Halloween Look*.”

  1. Supergave Halloween look! Echt mooi gelukt :) Ik zou ook wel eens zoiets willen proberen maar ik heb er nooit echt tijd voor haha!

  2. HIhi kan me voorstellen dat je vriend zich kapot geschrokken is nadat hij jou zo -geheel onvoorbereid- ziet. Ik vind je sugar skull creatie echt super mooi geworden. Echt heel knap gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//