MijnNaamKetting.nl – Familie Stamboom Ketting.

Een tijdje terug kreeg ik een super leuk mailtje van mijnnaamketting.nl met de vraag of ik niet 1 van hun gepersonaliseerde sieraden wilde ontvangen ter review. Ik vond het best lastig kiezen voor welk sieraad ik zou gaan, want er staat ontzettend veel leuks tussen in de shop. Toch besloot ik uiteindelijk te gaan voor de familie stamboom ketting, met ronde hanger en met de namen van mijn 4 broers + mijn eigen naam. Een soort van sibling-ketting die je niet aan je moeder hoeft te geven!

DSC_4944 copy

De ketting zelf is gemaakt van sterling zilver en er hangt een pareltje en een geboortesteentje aan. In mijn geval is het een rozenkwarts steentje, voor de maand oktober waarin ik geboren ben. Het pareltje hangt er standaard aan, wat het wel een erg leuk en speels effect geeft. De lengte van mijn ketting is 40cm maar je kunt voor kortere en langere kettingen gaan, het is maar net wat jij zelf een mooie of handige lengte vind.

DSC_4948 copy

De ketting kost in de shop €59,95 maar is op dit moment afgeprijsd naar €44,95! Afgezien van deze deal zijn er op de site nog veel meer mooie en leuke sieraden te vinden, die persoonlijk voor jou gemaakt kunnen worden. Ook betaal je geen verzendkosten ongeacht wat je aankoopbedrag is! Ben je totaal inspiratieloos wat je je moeder, vriend of vriendin voor sinterklaas of kerst eind dit jaar kunt geven? Neem dan eens een kijkje op mijnnaamketting.nl.

Psssssst! Voor al mijn lieve lezers is er een 10% kortingscode aangemaakt die je kunt gebruiken bij je eerstvolgende aankoop: FEMKETJE

x femketje

PS: Doe jij al mee met de winactie waarbij je €20 shoptegoed kunt winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “MijnNaamKetting.nl – Familie Stamboom Ketting.”

  1. Whuuut, wat leuk zeg! Ik kon de normale naamketting al wel, maar dit is toch wel heel uniek en ik vind het ook een mooi gebaar. :)

  2. Die is tof! Ik heb er zelf een keer een gekregen met mijn naam en een hartje, volgens mij ook van die webshop ^^

  3. Mooi gebaar, ik was altijd al op zoek naar een soort ‘stamboom’ ketting en heb`m nu ook besteld met de kortingscode :)

    Ik heb de naam van mijn oma, mijn moeder, mijn eigen naam en de naam van mijn zoontje laten graveren <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//