FOTD 19/2; Orange & Pink.

DSC_0131 copy small

Ik ben echt helemaal hooked. Totaal vergeten producten zoals mijn blush trio van Sleek weer herontdekt en een nieuw doel in het leven gegeven: als oogschaduw! Mijn stash is in de loop der jaren enorm gegroeid en ik moet zeggen dat ook ik me schuldig maak aan het simpelweg vergeten van producten. Soms is het goed om je stash even op zijn kop te gooien en oude juweeltjes terug op te graven en vollebak te gaan gebruiken. Zo waardeer je ook weer wat je allemaal al hebt en is het helemaal niet nodig om weer een nieuwe collectie te scoren (dat is ook wel eens lekker voor je portemonnee!).

DSC_0042 copy small

DSC_0082 copy small

Gebruikte producten:
Essence eyeshadow base.
Sleek blush trio.
Essence lash princess mascara.
Roze Essence mascara.
Anastasia matte highlighter.
ELF brow gel.
Essence metal glam LE highlighter.
MAC concealer.
– Oriflame bronzer.
EOS lipbalm (donkerroze bolletje ^^).

DSC_0050 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

21 thoughts on “FOTD 19/2; Orange & Pink.”

    1. Aww thanks! Oranje en vooral roze kleuren als oogschaduw kunnen soms best lastig zijn wil je er een beetje wakker uit blijven zien >.<

  1. Ik heb altijd schrik dat ik er moe uitzie met zulke kleuren :( Ik vind het bij jou erg mooi staan :D x

  2. Waauw , wat MOOI! Ik ben echt enorm enorm eeeenoooorm onder de indruk. Het hele plaatje klopt ook echt, weet je wel, je make-up natuurlijk, maar ook je haar en je poses passen er super bij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//