FOTD 13/4; Dressed In Black.

DSC_0968 copy smallZwarte lipstick is iets wat ik altijd mooi vind en ook altijd vind kunnen. Niet iedereen zal het daar over met me eens zijn, maar ik vind het awesome! Ook wanneer je geen death metal loving gothic bent of welk ander stempeltje de maatschappij aan iemand kan geven. Zelf kan ik een goede death- of heavy metal band wel waarderen, maar mocht je daar minder into zijn: wie houdt je tegen om zwarte lippies te rocken like a boss? ;)

DSC_0993 copy small DSC_0975 copy small

DSC_0992 copy small

Gebruikte producten:
MAC concealer.
Catrice zwarte lipstick.
Catrice LE liquid liner.
– Oriflame bronzer.
W7 brow pencil.
Essence mascara.

DSC_0990 copy small DSC_0967 copy small

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “FOTD 13/4; Dressed In Black.”

  1. Yess, love it! Ik houd echt van donkere lipsticks al heb ik er nog niet één in mijn collectie. Snel verandering in laten komen. :) Ik vind het echt prachtig staan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//