Femketje’s Favourites: Fruit.

Zoals velen van jullie wel weten heb ik regelmatig shoots en al die modellenwerk gedoetjes om het maar even kort te houden, en daar voor moet ik wel redelijk in shape blijven. Nu ben ik van mezelf niet erg groot of mollig aangelegt maar toch moet ik soms wel eens uitkijken dat ik wel genoeg fruit eet. Ten eerste is het lekker en ten tweede goed voor je huid en lichaam. Hierbij dus mijn top 3 favoriete fruit!
1.       Aardbeien en kersen.
Aardbeien en kersen doen me altijd denken aan zomervakanties en feeling good times. Dat is ook 1 van de redenen waarom deze voor mij op nummer 1 staan *naast het feit dat ze gewoon super lekker zijn en je ze in veel toetjes kunt omtoveren*.
 
2.       Appels.
Appels moeten bij mij altijd groot en sappig zijn. Klinkt best nasty als ik er te lang (en verkeerd) over na denk maar wie wil er nou een droge verrimpelde appel eten…..
 
3.       Sinaasappels en mandarijnen.
Weer zo’n ik-mis-de-zomer-fruit; sinaasappels en mandarijnen. Ik weet dat velen niet van deze twee houden omdat het zoveel gepiel en gepluk is om alle witte frutjes en pitjes er uit te krijgen, maar ik raad het echt aan om af en toe eens een sinaasappel te eten omdat ze echt barstend vol zitten met vitamine C wat weer super goed is voor je huid en weerstand!
Wat is jouw favoriete fruit?
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Femketje’s Favourites: Fruit.”

  1. Kersen!!! <3 <3 <3
    In de zomer op blote voeten van de studio naar de Albert Heijn lopen (tis maar 500m ofzow), een bak kersen van een halve kilo kopen, en op de terugweg alvast beginnen te eten en dan een spoor van kersenpitten achterlaten. Op het muurtje voor de studio zitten en de rest opeten, pitten in de struikjes spugen.
    Als er daar over een paar jaar een kersenboomgaard groeit: blame me! xD

  2. Leuke post :D Ik hou ook van aardbeien maar ook van groene druiven, mango, meloen, watermeloen, kersen, ananas en nog veel meer, I just love fruit! :D

  3. Bah, ik vind aardbeien echt heel vies. Kweet niet wat het is :P
    Zelf hou ik van mandarijnen, bananen en watermeloen, en druiven :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//