Gewonnen Goodies!

Ola lieve lezers!
Dit keer weer een artikel over een paar leuke dingetjes die ik de afgelopen tijd gewonnen heb en natuurlijk een dikke knipoog naar de wedstrijdhouders als een bedankje!
Een tijdje geleden alweer deed ik mee aan een RT actie van @LushiousBabe  en @TomSebastian en daarmee was ik 1 van de 3 gelukkige winnaars die een Tom by Zenner borstel hadden gewonnen! Ik heb hem wel iets later ontvangen doordat degene die de prijzen zou versturen ziek was, maar uiteindelijk heb ik hem toch nog binnen gehad en ik ben er super blij mee!
 Daarnaast heb ik ook een UBER cute-ass cupcake ketting gewonnen bij oh fashion.nl in samenwerking met mostcutest.nl  And just look at that cute envelope! 

Als laatste kreeg ik vandaag nog een andere prijs in de brievenbus namelijk dit schattige maandverband-portomonneetje zodat niet alles los in je tas waait die bepaalde tijd van de maand ^^ Dit was bij oohlarouge.nl in samenwerking met Konichito.com
Dankjullie wel voor de leuke prijzen! :D
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Gewonnen Goodies!”

  1. Wat een mooie en leuke prijzen allemaal, die ketting is echt wel schattig :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//