Etos December Selection Nepwimpers.

Het is alweer een aantal maandjes geleden sinds het december was, maar nog steeds liggen deze nepwimpers en de rest van de collectie in de winkels. In the sale that is! Ik heb deze nepwimpers ook met 50% korting gekocht waardoor ze me maar €2,00 kostte! Echt een koopje dus en de kwaliteit liegt er niet om.
 
De wimpers zelf vind ik erg fijn werken en ook de lijm die er bij zit vind ik aardig goed vergeleken bij andere wimperlijm die bij andere drugstore nepwimpers zit. De verpakking van de lijm vind ik wel minder aangezien je deze niet goed meer kan afsluiten als je klaar bent met gebruiken.
De wimpers zijn lekker flexibel en daardoor makkelijker aan te brengen dan de wat stugere wimpers zoals bijvoorbeeld de MAX wimpers van Action. Ook de gouden glitterrand die op de wimpers zit vind ik er mooi uit zien en de glitters zelf vallen er niet snel van af. Zeker een setje wimpers die je meerdere malen kunt gebruiken mits je ze voorzichtig weer van je eigen wimpers afhaald en weer terug in de stevige verpakking doet.
(Hier zijn de wimpers gebruikt tijdens een wedstrijd look)
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Etos December Selection Nepwimpers.”

  1. Oh, haha grapje, ik lees nu pas de zin onder de foto. Ik werd een beetje afgeleid door de felle kleuren! ;$

  2. Wat een mooie artistieke look en die mooie nepwimpers maken het helemaal af :D

  3. Wow, in de verpakking vind ik ze niet mooi, maar bij die look staan ze heel leuk =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//