Femketje’s Favourites: ELF Producten, Part I.

Aangezien ik laatst een aantal dingen bij ELF heb bested en het grootste gedeelte van mijn bestelling me zeker wel beviel, heb ik deze Femketje’s Favourites in twee delen gedaan. Over twee weken komt part II!
1.       Clarifying Pressed Powder.
Zoals het artikel van gisteren over dit product wel al duidelijk naar voren liet komen, komt deze poeder echt zijn beloftes na. Ik kan er niet meer over vertellen, voor mij is het echt een wondermiddeltje!
2.       ELF nagellakjes.
Afgezien van het feit dat ze niet super snel dekken *en je toch zeker wel 2/3 laagjes nodig hebt om het egaal en dekkend te krijgen* vind ik het toch erg fijne lakjes. Ik heb er nu twee en heb ze ook beiden getest en de kwaliteit is voor mijn gevoel bij de twee kleuren hetzelfde. Ook hebben ze een creamy *non-streperige* finish, wat ik persoonlijk erg mooi vind.
3.       Brightening Eye Color palette in Drama.
Hier kan ik ook niet meer over zeggen dan dat de kwaliteit en de pigmentatie me super  verrast heeft! Zeker de donkerste zwarte kleur viel me erg mee omdat ik er van uit ging dat voor die ene euro die ik er voor betaald heb, de pigmentatie niet zo best zou zijn. Gelukkig dacht ik verkeerd en is er eigenlijk helemaal niets mis mee! Zeker een aanrader dus als je nog een goed smokey-eye paletje zoekt!
Alle drie de producten hierboven zijn alleen online verkrijgbaar via de ELF site (het moet voor ons Nederlanders uit Frankrijk komen, houdt dus rekening met ietwat hoge verzendkosten*€7,50 ongeveer* en bij bestellingen boven de €75 is de verzending gratis!).
Alle drie de producten hebben me ook maar €1,00 per stuk gekost, de koopjes-wonderen zijn de wereld nog niet uit!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Femketje’s Favourites: ELF Producten, Part I.”

  1. ik wil graag de smokey-eyes heben maar ik ga er geen 7,50verzendkosten voor betalen die ene euro lijkt heel goedkoop maar dat komt omdat het op internet verkocht wordt! Maar toch bedankt voor de tips want ik vind het wel een mooi merk en ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord.

  2. @romy ik bestel ook nooit maar 1 of 2 producten als de verzendkosten hoog zijn. dan kun je beter rondkijken wat je wilt hebben en even wachten als je nog niet meer dingen ziet die je wilt ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//