So…? Eternal geschenksetje.

Een ander geschenksetje die ik voor bijna geen geld heb gekocht bij Kruidvat, een lange tijd geleden alweer. Deze kostte me rond de €3,00 en bevat een klein luchtje en een bodyspray/deodorant.
Het geurtje is een erg zoete overwhelming geur die redelijk lang blijft hangen. De geur heeft een typische en herkenbare geur maar ik kan zo snel niet bedenken waar het op lijkt. De verpakking is matig tot okay. Het flesje zelf is van glas maar de dop vind ik er dan weer cheap uit zien doordat het van slap plastic is gemaakt. Aan de ene kant maakt dit het ook wel weer grappig, zeker als je ziet dat ik er bijna niks voor heb hoeven betalen. In het flesje zit 10 ml.
De bodyspray/deodorant is wat minder sterk van geur wat ik persoonlijk positief vind. Hierdoor is het ook wat sneller en makkelijker te gebruiken en stink je niet je huis uit van zoetheid. In deze spray zit 75ml, een gepaste inhoud voor een geschenksetje.
Vergeleken bij de So…? Superstar die ik eerder al heb gereviewd vind ik deze erg zoet en minder draagbaar in de winter. Maar aan de andere kant hoef je het voor de prijs ook niet te laten.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “So…? Eternal geschenksetje.”

  1. Great blog!! It's my first time on your blog<3
    Hope to see you on my blog soon. I buy my new Canon camera this week, so look forward to a renewed "blondis" blog! I hope to see you as a follower on the blog, if you're not already :-I
    au revoir.
    http://www.julia-louise.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//