ELF Clarifying Pressed Powder 1307 Rosy Beige.

Een tijdje geleden had ik voor het eerst een redelijk grote bestelling gedaan bij ELF en dit is me redelijk goed bevallen afgezien van de lange levertijd. Een van de producten die ik al getest heb en waar ik zeker over te spreken ben is deze pressed powder in Rosy Beige.
De poeder belooft glimmen weg te werken en puistjes en andere onzuiverheden te behandelen en te voorkomen. (dit is doordat er 10% salicylzuur in zit) Naar mijn mening maakt deze poeder alle beloftes zeker waar.

Ten eerste matcht deze kleur perfect bij mijn huidskleur en zie je het bijna niet als ik het op heb. Ten tweede maskeerd deze ook rode vlekjes en maakt littekentjes minder zichtbaar (nog een groot pluspunt als je een keer een minder goede huid-dag hebt). Ook merk ik, naar mate ik het langer gebruik, mijn huid ook wat rustiger wordt en ik minder snel last heb van break-outs en andere freaky dingen met mijn  huid.
De verpakking is erg simpel maar handig om mee te nemen in je (hand)tas. Ook zit er een kleine powderpuff bij die de poeder ook erg netjes en egaal aan brengt. In de pan zit niet erg veel, het is ook niet een erg groot doosje, maar 5 gram. Dit vind ik niet echt een nadeel omdat je per keer niet veel product nodig hebt en je de poeder ook vaker op kleine stukjes van je gezicht aanbrengt (waar je last hebt van onzuiverheden).
Zeker een product dat ik iedereen kan aanraden als je af en toe last hebt van rode vlekjes en andere onzuiverheden, en voor de prijs (maar €1,00!) hoef je het niet te laten!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “ELF Clarifying Pressed Powder 1307 Rosy Beige.”

  1. Wat is dát voor een prijs :o
    En dan ook nog een lieve powderpuff erbij!
    Hebben hebben hebben :D

  2. Wat lijkt dat me een geweldig product, alleen is het zo lastig met de juiste kleur vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//