Femketje’s Digital Modelling Portfolio 2011 *filmpje*

Het heeft even geduurd voordat ik mijn digital modelling portfolio van 2011 eindelijk online heb kunnen zetten, ik wachtte nogsteeds op een paar foto’s en gelukkig bleven er ook een aantal van jullie mij er aan herinneren via email en twitter het nog te maken en online te zetten :3

Voor degenen die het nog niet eerder wisten of hebben gelezen op mijn FB of About Femketje pagina; Ik ben al zo’n 6 jaar freelance model en fotografe. Dit houdt in dat ik zonder bureau werk en dus ook zelf bepaal welke shoots, shows e.d. ik wel en niet doe en bepaal ook zelf met wie of wat ik samen wil werken ^^ Het is een voordeel dat ik ervaring heb voor en achter de camera, zeker als je met andere modellen samen werk die nog niet zo lang in het vak zitten :3

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

5 thoughts on “Femketje’s Digital Modelling Portfolio 2011 *filmpje*”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//