Barry M Polish Shocking Pink.

In de glossybox van juli zat o.a. dit lakje van Barry M. Zelf had ik hiervoor nog geen ervaringen met het merk maar ik ben aardig verrast door dit lakje!

Op het eerste gezicht is het een simpel roze lakje, gewoon zoals alle andere roze lakjes. Toch vind ik deze niet slecht! De lak dekt al met 2 laagjes en droogt ook redelijk snel. Wat me vooral opviel was de lange houdbaarheid van de lak op mijn nagels. Zo’n 4 a 5 dagen lang was mijn mani ongechipt!

Het enige minpuntje aan deze lak vind ik de vorm van het kwastje. Deze is best wel smal en heeft geen handig afgerond kwastje waardoor deze wel ietsjes lastiger en wat minder precies lakt. Afgezien van dat vind ik het een erg fijne lak en vooral een erg mooie kleur.

(toevallig droeg ik het lakje al toen ik de productfoto’s ging maken, vandaar dat er dit keer geen nagelwiel-swatch foto is!)

Het potje bevat 10ml lak met een houdbaarheid van 30 maanden. Volgens glossybox kost dit lakje maar €3,00. Toch heb ik dit lakje al voor veel hogere prijzen op Nederlandse en Amerikaanse webshops gezien, misschien dat het een typefout is of de prijs is ineens heel erg snel en grondig gedaald.

x femketje

PS: Later vandaag komt er nog een leuke nieuwe winactie online! :3

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Barry M Polish Shocking Pink.”

  1. Echt een mooi kleurtje zeg! Wel jammer van ‘t kwastje, maar je hebt alsnog wel heel netjes gelakt hoor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//