femketje in de HZ Cult waaier!

Alweer een hele tijd geleden was ik gevraagd om een shoot te doen voor de HZ *Hogeschool Zeeland* Cult waaier voor 2010-2011. De shoot zelf was al in mei geschoten en pas in september kon ik zien wat het uiteindelijk geworden was.

Fotograaf: Pascal Simoens, tweede jaars Chemie student.
Model en editing: Femke Vrieswijk (oftewel ikke!) derde jaars Social Work, MaatschappelijkWerk en Dienstverlening studente.
De shoot zelf was op mijn eigen balkon van mijn oude appartementje en de jurk/rok was samen met Pascal in elkaar gezet.
Maar….. Wat is nu eigenlijk HZ Cult?!
HZ Cult is een leuke manier om 1.25 vrije studiepunt te behalen op mijn *college* waar je je elk jaar weer opnieuw voor kunt inschrijven. Je moet in totaal 10 voorstellingen hebben bijgewoond en that’s it! Wel zijn er nog wat preciezere regeltjes zoals dat je 3 keer naar een muziekvoorstelling moet, 3 films, 3 toneeluitvoeringen etc. etc…
Zelf zit ik niet bij HZ Cult aangezien ik mijn vrije studiepunten al op andere manieren behaald heb maar toch is het leuk om als nog naar voorstellingen te gaan die HZ Cult aanbiedt. Ook krijg je als HZ student *of ROC Zeeland student* korting op bijna alle voorstellingen en is het financieel ook nog goed voor je portemonnee!
Op dit moment is het volgens mij niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit schooljaar maar vanaf september 2011 moet je er weer snel bij zijn want voor alle kaarten en voorstellingen geldt: OP=OP!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

One thought on “femketje in de HZ Cult waaier!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//