HEMA base coat #06.

Toen ik eindelijk even een weekje geen lessen had maar gewoon lekker herfstvakantie, was ik de maandag de stad in gegaan om te gaan winkelen. Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe base coat aangezien mijn oude (base coat #904 van da) niet erg goed werkte naar mijn idee. Hij beschermde mijn nagel bijna niet tegen het verkleuren wat als gevolg had dat mijn nagels geel waren geworden.
Ik had al eerder een paar reviews gelezen over de HEMA base coats en ik dacht mwah, het is het proberen wel waard voor die €2,25 die het flesje kostte.

De coat heeft een melkwitte kleur waar ik al meteen veel positiever over dacht dan over de peachy nude achtige huidskleur die de oude base coat had. Het flesje ziet er classy uit en heeft het normale design alle andere HEMA nagellakjes ook hebben. Simpel maar chique. De base coat heeft wel weer een erg typische nagellak geur maar daar kun je hem niet voor laten staan. Het kwastje van de lak werkt fijn, niet te groot of te klein en hij brengt een goede hoeveelheid lak aan in 1 “sweep”.
Hier de schone nagel die, zoals je kunt zien, niet verkleurd is door de blauw/groenige kleur nagellak.

Hier de nagel met 1 laagje HEMA base coat. De lak laat geen extreme melkwitte kleur achter wat ik persoonlijk een goed aspect vind als je er met een andere kleur nagellak overheen gaat.
Deze base coat is vergeleken bij de vorige die ik gebruikte echt 100% beter aangezien deze base coat doet wat hij beloofd te doen en dat is: je nagels beschermen tegen verkleuring. Dit is daarom ook zeker een aan te raden product en om de prijs hoef je het niet te laten.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

2 thoughts on “HEMA base coat #06.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//