We have a winner! And it’s…..me…

Een tijdje terug was er op de site van Vichy een actie dat je 7 dagen lang kennis kon maken met het nieuwste Vichy product: Vichy Normaderm met drievoudige werking.  Later kon je op dezelfde site je bevindingen als feedback achter laten en maakte je automatisch kans op een prijs. Ik heb zelf ook mijn mening gegeven and guess what: ik heb gewonnen!
Ik heb heel toevallig op mijn verjaardag een emailtje gehad met daarin het bericht dat ik 1 van de 500 pakketjes gewonnen had met daarin de 50ml dagcrème van Vichy Normaderm drievoudige werking. Aangezien mijn verjaardag zelf niet erg denderend was de dag zelf, was die email toch nog een leuke verassing toen ik terug thuis kwam van een saaie les @college. Zelf was ik wel al van plan om dit product aan te schaffen omdat ik toch wel positieve ervaringen heb gehad met producten van Vichy en er nu ook al 3 bezit.
Over het product zelf: EINDELIJK!! Is er een product voor vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die last hebben van verschillende soorten onzuiverheden. De crème heeft een matterende werking op glimmende zones van de huid, verminderd onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters en hydrateert de huid 24 uur lang na aanbrengen. Ook zit er een lekker geurtje aan en heb je niet veel nodig om heel je gezicht in te smeren. Ook de prijs is echt een meevaller, maar € 16,50 voor 50ml.
Het enige nadeel wat ik aan deze crème heb kunnen vinden is dat je in het begin erg moet zoeken naar wat de goede hoeveelheid crème voor jouw gezicht is omdat je al snel net wat te veel pakt en je dan in de loop van de dag “rollende crème” hebt. Dit houdt in dat het teveel aan crème dat de huid niet opgenomen heeft, nog op je huidoppervlak ligt en je dit er zo van af kunt wrijven en je met allemaal kleine rolletjes crème op je gezicht loopt. Maar na verloop van tijd heb je wel door hoeveel je voor jouw gezicht nodig hebt, en heb je ook automatisch geen last meer van rollende crème.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//