❤ Favourite Lipstick ATM – Essence 07 Natural Beauty.

Toen ik deze lipstick in de schappen zag staan wist ik het zeker: Het zou mijn nieuwe most used en vooral favoriete lipstick van het moment worden. Nooit gedacht dat ik ooit nog eens in daily life een lipstick zo veel zou dragen, maar deze budget beauty van Essence kreeg het voor mekaar om me weer een lipstick junky te maken.

DSC_9298

07 Natural Beauty is voor mij de perfecte draagbare roze lipstick (met een soort mauve achtige ondertoon, hij neigt in sommige looks ietwat naar paars/roze, heel apart maar ultra pretty!). Hij iets iets lichter en meer roze dan mijn natuurlijke lipkleur, maar oh my doodles wat ben ik hooked on deze kleur! Hij kan makkelijk in warme en koele looks gedragen worden, of slap ‘m on the lips wanneer je alleen een beetje mascara draagt (zoals ik vaak in het dagelijks leven doe). De pigmentatie is nice, erg goed eigenlijk. De substantie is ook lekker creamy en hij droogt de lippen niet uit. Je kunt hem ook heel erg pretty wat subtieler aanbrengen, voor net een kleine hint of colour.

DSC_9701 copy small

Op de foto hierboven heb ik de lipstick full on aangebracht, maar wel volledige pigmentatie met maar 1 laagje. Op de IG shots hieronder neigt de kleur wat meer naar
mauve (paarsroze).

11decIk kan niet anders zeggen dat deze lipstick mijn to go lippie is van dit moment. Hij zit standaard in mijn tas! En dan de prijs, schrik niet want deze beauty kost maar 2,99 euro. BAMMES, als dat geen goede deal is weet ik het ook niet meer ;)

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “❤ Favourite Lipstick ATM – Essence 07 Natural Beauty.”

  1. Mooie kleur zeg! Ik heb wel eens gehoord dat dit een dupe is van mac syrup (ik heb syrup zelf en hij lijkt heel erg). Xx

  2. Prachtige lipstick, whaat?! draag je in het dagelijks leven alelen mascara? ik dacht dat je de looks dagelijks droeg hihi.. Ik ga deze binnenkort even bij kruidvat swatches, hij lijkt me heel mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//