Essence All About Paradise Palette.

Het voorjaar is in zicht, en ik ben helemaal into de fellere kleurtjes aan het raken. Weg met saaie bruine tinten, hallo gorgeous knallers!

Dit kleurrijke en vooral budgetproof paletje van Essence maakt iedereen klaar voor het zonnige voorjaar. In dit artikel mijn eerlijke mening en ervaringen met dit palette. Ben je al een beetje nieuwsgierig? Lees dan snel verder ;)

20141122_190802

20141122_190813De pigmentatie is echt WOW! Super zachte structuur en ze blenden ook nog eens als engeltjes in de huid. Wat wil je nog meer? Ze zijn wel ietsjes poederig maar dat vind ik zelf niet zo erg. Pas dus wel op voor wat fall out wanneer je deze kleuren gebruikt. Het is simpelweg een regenboog paletje, met 2 basic draagbare kleurtjes en 4 knallers. Van roze tot blauw, je kunt ze ook mengen om andere tinten van de regenboog te maken ;)

20141122_191024

DSC_9583 copy small

DSC_9516 copy small

Op bovenstaande foto’s heb ik het paletje gebruikt (ook in combinatie met andere oogschaduws). Vooral de blauwe kleur is echt favoriet, maar de roze en ietwat oranje kleur zijn ook erg mooi bij elkaar!

Voor dit paletje betaal je serieus ook nog eens amper wat, voor een prijsje van 3,59 euro is het paletje al aan jouw stash toegevoegd.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence All About Paradise Palette.”

    1. Als je niet vaak zulke felle tinten gebruikt kun je ze het beste heel subtiel aanbrengen zoals een pop op colour onder de onderste wimperrand :D Zo wen je er zelf een beetje aan en is het nooit too much :3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//