Favoriete Roze Nagellakjes.

Roze nagellak, een kleur die ik in overvloed heb in mijn stash. Ik zou niet weten hoeveel roze lakjes ik heb, maar ik heb er VEEL. In dit artikel mijn 5 favoriete roze lakjes van dit moment *met swatches op een nagelwiel, review artikelen over nagellak met swatches op mijn eigen nagels komen binnenkort online!*.

DSC_3357 copyVan links naar rechts: Essence 107 Naughty And Pink! – China Glaze (hologlam collectie) Infra-Red – Essie Cascade Cool – Gosh Flamingo – Miss Sporty 302.

DSC_3355 copy

Dragen jullie vaak roze lakjes en hebben jullie nog aanraders?

x femketje

Doe jij al mee met de winactie om de gorgeous Essence Floral Grunge Blush te winnen?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

26 thoughts on “Favoriete Roze Nagellakjes.”

  1. Ik heb ook veel roze lakken. Die van china glaze en essie vind ik super zeg. mijn favoriete roze lak is pink friday van OPI maar die was LE.

  2. Jaaa, roze! Ik hou van roze nagellak. Ik heb die van Gosh ook, die is zo heerlijk fel! Misschien ga ik die lichte van Essie ook aanschaffen, wat een beauty!

  3. Roze is ook mijn favorieten kleur voor op mijn nagels. Mijn favorieten zijn o.a. pink friday van OPI , kiss me on my tullips van OPI & Gosh – bubblegum!

  4. Dat eerste lakje van Essence ben ik ook dol op en heb ik toevallig nu ook op mn nagels :) Verder raad ik iedereen altijd LovieDovie van Essie aan, hÊt ultieme roze lakje als je het mij vraagt ;) I love pink!

  5. Ja, ik heb ook veel roze lakjes en draag ze echt zelden, komt vanzelf wel weer. Vind die van Chinaglaze de mooiste kleur hebben

  6. Die van Gosh en China Glaze vind ik het mooiste! Bij mij zelf is roze ook de kleur die het meeste voorkomt in mijn nagellak collectie haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//