Favoriete Lip-Combinatie ATM.

Ik weet niet wat het is maar ik vind lipproducten nooit heel interessant, in ieder geval nooit zo interessant om ze echt elke dag te dragen. Don’t get me wrong, ik hou van mooi gepigmenteerde lipsticks, creamy lippotloodjes en shimmery glossjes, maar vergeet ze vaak ook gewoon op te doen in het dagelijks leven. Steeds maar moeten opletten of het nog netjes zit, en of je het niet asap moet bijwerken, het is een sleur. Toch is er een combinatie van twee budgetproducten waar ik naar blijf pakken, en waarbij ik niet echt bang hoef te zijn dat het smudgy of messed up raakt.

DSC_6945

Essence lipliner in 01 soft rose & NYX round gloss in mauve. Deze twee zijn zo pretty bij elkaar, en staan bij mijn natuurlijke kleur lippen erg natuurlijk en net donker genoeg met een vleugje roze. De lipliner heeft me toendertijd maar 1,- euro gekost en de gloss had ik zelfs voor nop gewonnen op een andere blog! Op de FOTD foto hieronder heb ik de twee producten over elkaar heen aangebracht.

DSC_6861 copy small

Wat is jullie favo lipcombinatie van dit moment? PS: het FOTD artikel waar de foto hierboven voor gemaakt is komt a.s. donderdag online!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Favoriete Lip-Combinatie ATM.”

  1. Lip producten gebruik ik eigenlijk niet! Het enige wat ik nog wel eens wil gebruiken is een coconut care lipbalsem. ;-)

  2. Ik gebruik niet veel lip producten maar momenteel eigenlijk het liefst gewoon mijn EOS balm. Als er al een kleurtje op gaat dan kies ik voor een Kardashian Beauty of een Make Up Studio kleurtje!

  3. Ziet er mooi uit, ik heb zelf heel veel lipsticks en alles. Maar vergeet het ook vaak en idd wat je zegt, iedere keer kijken of het goed zit en ik durf dan niet goed te drinken en te eten en zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//