WINACTIE: W7 In The Buff Palette! CLOSED/GESLOTEN!!

Jullie konden het afgelopen vrijdag al in het review artikel van dit geweldige palette lezen: Ik geef een palette weg aan 1 van mijn lieve lezers. Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken en don’t worry, mee doen is simpel!

winactie 27apriltm18mei femketje

Wat MOET je doen om kans te maken op dit awesome W7 In The Buff palette?
– Volg femketje.nl via bloglovin en like het artikel.
– Laat een comment achter waarin staat dat je mee doet en waarin je ook vermeld welke stappen je hebt gedaan voor eventuele extra winkansen. (en vul een GELDIG emailadres in in het daarvoor bestemde vakje) Doe je dit niet dan tel ik je deelname niet mee! *sorry ladies and gents, ik moet streng zijn!*

Voor extra winkansen:
– Volg @femketje op twitter en tweet het volgende bericht: “RT en volg @femketje om kans te maken het W7 In The Buff palette! Voor alle info http://femketje.nl/?p=9141 “
– Volg femketje.nl op Facebook. (zo blijf je elke dag op de hoogte van de nieuwste artikelen en mogelijk nieuwe winacties nog voordat ze online staan op bloglovin!)
– Volg via Instagram.
– Abonneer je op mijn Youtube kanaal.
– Schrijf zelf een artikel of maak een sidebanner over deze winactie op jouw site/blog.

Deze actie loopt van 27 april t/m 18 mei 2014. De actie is alleen open voor Nederlandse en Belgische dames (en heren). In de week daarna contacteer ik de winnaar (die ik trouwens via random.org kies) via email, zorg er dus voor dat je een geldig emailadres achter laat, anders moet ik een andere winnaar kiezen! Mocht jij de winnaar zijn en niet binnen 3 dagen hebben gereageerd, dan kies ik een nieuwe winnaar en vervalt jouw deelname!

Have Fun & Enjoy!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

60 thoughts on “WINACTIE: W7 In The Buff Palette! CLOSED/GESLOTEN!!”

 1. Super leuke winactie ik wil super graag het W7 in the buff palette maar er is bij mij in de buurt geen op=op die hem verkoopt. Ik zou hem super graag willen winnen
  Ik volg je op Facebook Twitter en instagram en ook ben ik geabonneerd op je YouTube accounts

 2. Super! Dit lijkt me een heel fijn palet voor school, ik doe graag mee. Ik volg, like en ben geabboneerd. Heel veel succes!

 3. Jaaa! Hier keek ik al naar uit :)
  Ik heb gedaan wat moest, en volg je ook op instagram, YT en FB!
  X

 4. Wat een leuke winactie ik doe graag mee

  *ik volg je op bloglovin
  *heb het artikel geliked op bloglovin
  * ik volg je op facebook en heb op ”vind ik leuk”
  * ik deze winactie gedeeld op facebook
  * ik ben geabonneerd op
  ( Ik heb geen Twitter, Instagram en geen eigen blog)

  XXjes Sabrina

 5. Zonderlinge Zondag
  Facebook actie gedeeld
  Google+ onder;Diny Gijsberts
  Twitter nr. 25 en 69 onder; Dinie Gijsberts
  Bloglovin nummer; 7
  You Tube abbo onder;Diny Gijsberts
  Instagram onder; missmomzymom

 6. Ik doe mee hoor. Ik volg je op bloglovin en FB en heb het bericht op bloglovin geliked.

 7. Super! Ik wilde hem al heel lang hebben, dus ik doe graag mee. Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb het artikel geliked!

 8. Superlief dat je deze producten weggeeft! Ik volg je al langer op Bloglovin’, trouwens. Hopelijk maak ik een kans :) Liefs, Nina
  (ninasworldofbeauty@mail.com)

 9. Ik wil zooo graag dit palette uitproberen! Ik woon erg afgelegen dus in de buurt is er geen winkel te vinden waar ik hem kan kopen. Ik heb geen twitter en facebook maar ik volg je al een tijdje op instagram en ik ben op je geabonneerd op youtube en natuurlijk bloglovin. Het lijkt me leuk als ik win maar ik gun het natuurlijk iedereen!

  xx Nora

  1. Ik volg je op twitter en heb de tweet geplaatst .ook volg ik je op instagram en ben geaboneerd op je youutube kanaal!

   Liefs henrike

 10. ik vind het palette echt zoo mooi dus ik doe zeker mee!! ik volgde je al op twitter, YouTube, Facebook en instagram en ik volg je nu ook op blogloving en heb het bericht natuurlijk geliked!!!

 11. Deze wil ik zo graag! Superleuk dat je er een winactie van maakt!

  Ik heb alle stappen gedaan behalve de tweet want ik heb geen twitter en het artikel :)

  Liefs

 12. Leuke winactie, ik doe mee voor mijn vriendin aangezien ik genoeg oogschaduw hebt en zij vond deze wel erggg mooi haha.
  Ik volg je via bloglovin en heb het artikel geliked!

  Liefs,
  Britt

 13. Super leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan, behalve zelf iets schrijven. X

 14. Leuke actie en een prachtig palette.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook, Twitter (tweet geplaatst) & You Tube

 15. Wauw wat een leuke winactie ik zie dit pallet al vaak voorbij komen op het internet. Waar ik al helemaal blij van het pallet word en ik hem echt moet hebben maar helaas verkopen de da’s waar ik ben geweest ze niet en online vind ik wat duur dus dan is dit echt een perfecte winactie. Heb alles gedaan en ook je insta verzoek aangevraagd.
  xx
  Quinty

 16. Zoals ik al voorspelde is er voor dit palette genoeg interesse. Ik sla deze toffe win actie over omdat ik hem al heb. Succes iedereen. ;-)

 17. Leuk ik doe graag mee. Ik volgde je al via Bloglovin/FB/Instagram/Youtube en heb de berichten daar nu ook geliked.

 18. Heel graag maak ik kans op het mooie palette.
  Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube en heb de fijne winactie ook geliked.
  Groetjes Irene.

 19. Wah, ik hoop dat ik nog op tijd ben!
  ik volg je op bloglovin,
  Ik volg je op facebook
  ik volg je op youtube (subscribe)

  Helaas is mijn twitter geblokkeerd… en instagram ben ik nog niet bekend mee. ^^

 20. Awesome :3 Ik doe mee !!
  Ik volg je op Bloglovin en heb dit artikel geliked.
  Ik volg je ook op Twitter, Facebook, Instagram en ben geabonneerd op YouTube :)

 21. Leuke actie, ik doe mee! Ik zou graag dit palette willen winnen omdat het mij een prachtige dupe van het (onbetaalbare) Naked palette lijkt :) Ik volg je op BL en facebook en heb je bericht geliked.

 22. hoii hoii,
  wat een super actie!
  ik volg je op bloglovin.
  ik volg je op twitter.
  ik volg je op facebook.
  ik volg je op instagram.
  ik ben geabboneert op je youtube account.
  ik heb zelf geen blog dus kan helaas niks erover schrijven.
  Ik hoop echt dat ik win hihi
  groetjes. Cynthia!

 23. Ik doe mee, leuk!
  Ik heb naast wat moet nog je geliked of facebook en me geabboneerd op je youtubeaccount :)

 24. Mooie actie ik heb gelijk meegedaan via bloglovin, facebook en youtube.

 25. Super actie, ik doe graag mee. Ik heb de verplichte dingen gedaan.
  Mocht ik niet winnen, ga ik zeker de DA’s even af om deze te zoeken!

 26. Ik doe graag mee met de actie. Ik volg je op bloglovin’ en heb het bericht daar geliked!

 27. Ik doe mee! Heb ook alle stappen voor extra winkansen gedaan, behalve de banner op mijn site!

 28. Ikke doe ook mee!!! =D Ik heb alle verplichte dingen gedaan en alle niet verplichte dingen, en zoals altijd, niet het laatste, want ik heb geen blog :P

 29. ik heb bijna alles gedaan behalvevan de blog
  die heb ik helaas niet maar als ik die had had ik er waarschijnlijk wel wat over geschreven want ik wil dit zo graag
  leuk

 30. Hoe leuk! Ik deed alles + de extra winkansen en heb je link naar dit artikel in mijn sidebar op mijn blog geplaatst -enkel volg ik je niet op Instagram want dat heb ik niet, haha. Liefs en veel succes aan iedereen!

 31. Super leuke winactie! Ik wou het palette al super graag hebben maar hij was steeds uitverkocht! Ik heb alle stappen gevolgd behalve een artikel schrijven!

 32. Ik doe mee, ik volg je op facebook en Twitter en ik was al geaboneerd op je youtube kanaal. Ik vind het een super mooi pallete. Mijn beste vriendin heeft dit pallete in sneek gekocht , en toen wou ik er ook 1. Dus toen heb ik gevraagd of zij misschien in haar woonplaats ook wou kijken omdat ik een dorp woon . Maar hij was er niet inhaar woonplaats , dus nu ben ik steeds op zoek maar heb nog niet kunnen vinden. Dus lijkt me leuk om het pallete zo te krijgen /winnen

 33. Hey! Wat een leuke actie, ik ben al even op zoek naar een nude palette maar elke keer ga ik toch voor felle of glimmende kleurtjes.. Tijd dat ik uit mn comfort zone gehaald wordt!
  Ik volg je op bloglovin’ en heb dit bericht daar ook geliked, verder volg ik op twitter en instagram en heb ik wat getweet!

 34. aaaaaaa… morgen al. ik doe zeker mee. want w7 is hier in belgie niet te koop ( denk ik alleen online. maar ik mag niet bestellen. ) ik doe zeker mee!!!

 35. Hele leuke win actie! Ik had al veel goede reviews gelezen over deze oogschaduw palette en was van plan om er een te gaan kopen maar helaas kan ik ze nergens meer vinden omdat ze uitverkocht zijn helaas! Ik doe dus graag mee want ben erg benieuwd erna! Ik volgde je al via bloglovin en heb deze post geliked. veel liefs,.x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//