Essence 127 I Love Bad Boys.

Essence colour&go lakjes zijn altijd al favoriet geweest. Zelfs toen ik nog thuis woonde had ik er al een aantal! Vandaag weer eens een favoriet lakje in de review die ik enige tijd geleden in een nagelpakketje had gewonnen.

DSC_4113 copy127 I Love Bad Boys is een blauwe turkoise tint met daarin wat donkerdere blauwe shimmer. De lak dekt lekker snel met twee dunne laagjes en droogt ook redelijk vlug. Zelf vind ik deze tint super geschikt voor het najaar maar kan ook zeker wel op de nog wat zonnige laatste zomerdagen gedragen worden.

DSC_4108 copy

Toen ik de lak swatchte was een nagel gebroken en moest de rest ook weer gekortwiekt worden >.<

Een lakje als deze bevat 8ml lak en kost €1,69!

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

19 thoughts on “Essence 127 I Love Bad Boys.”

  1. Wat een tof kleurtje! Heerlijke tint blauw zeg. Ik ben trouwens stiekem een beetje jaloers op die mooie nagels van je ;)

  2. Inderdaad, ideaal voor in het najaar, maar hij is ook zo uniek om te zien! :) Jammer dat je nagel was gebroken, ik vind ze trouwens nog steeds lang en prachtig!

  3. Wat een mooi kleurtje, deze heb ik nog niet en ik ben gek op blauw, dus deze zet ik op mijn lijstje :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//