Ebay Koopje: 88 Warm Palette.

Een tijdje terug in een What’s On My Way artikel had ik ze al laten zien: Mijn twee nieuwste 88 palettes die ik voor een paar euro per stuk scoorde bij deze ebay verkoper. Vandaag review ik na lang testen en vele ooglooks te hebben gemaakt het eerste palette wat ik bestelde (voor maar $8,79/€6,75), namelijk het 88 warm palette.

DSC_4014 copy DSC_4015 copy Het 88 warm palette is echt een must have en basic palette. Het is zeker aan te raden als je net met make-up begint en je nog niet zo comfy bent met felle kleuren (zoals het 88 matte of shimmer palette wel heeft). Het warm palette heeft dus 88 mooie warme natuurlijke tinten die lopen van creamy kleurtjes, lichtbruin-donkerbruin tot grijstinten en zwart. Er zit zelfs een perfecte ashy achtige kleur in om blonde wenkbrauwtjes zoals de mijne mooi mee in te vullen! Ook bevat het palette een paar mooie koperen en plumpaarse tinten, voor een net iets andere smokey of natuurlijke look. De finishes zijn best verschillende per kleur maar er zitten vooral matte, shimmery en metallic kleuren in!

DSC_4026 copyHieronder een EOTD die ik met dit palette heb gemaakt :3

EOTD 19aug2013De pigmentatie van de kleuren is ideaal en zeker voor die ontzettend lage prijs die ik er voor betaald heb amazingly goed. Ik merkte wel dat in de tijd dat ik het palette getest heb de verkoper de prijs ongeveer met een dollar verhoogd heeft (hij kost nu $9,58 wat zo’n €7,16 is), maar alsnog is het een goed betaalbaar palette met veel mooie draagbare en goedgepigmenteerde kleuren.

x femketje

Psssst! Doe jij al mee met de Essence Ticket To Paradise Shimmer Powder winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

27 thoughts on “Ebay Koopje: 88 Warm Palette.”

  1. Wauw die is leuk voor die prijs!
    Ik ben gek op bruin/wit tinten. Veel plezier met je aankoop, misschien ga ik ooit nog overstag voor zon palette.

  2. Wauw, echt een super mooi palette, helemaal niet duur ook! =D Ebay is zo verslavend, alleen jammer dat de postbode twee pakjes van mij is kwijt geraakt =(

  3. prachtig palette! Ik had alleen wel graag alle kleuren geswatcht gezien haha al begrijp ik dat dat bijna niet te doen is, het zijn er zoooo veel! Ik ga deze of zelf kopen, of voor mijn verjaardag vragen! c:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//