Essence Winter? Wonderful! – Eyeshadow Palette.

DSC_0712GIsteren reviewde ik de gorgeous LE blush al, vandaag mijn eerlijke ongezouten mening over het oogschaduw paletje. Benieuwd naar swatches en een ooglook foto, lees dan snel verder!

DSC_0714

Het paletje heeft sowieso al een cute verpakking, een leuk design in een verder vrij simpel plastic paletje. Again moet ik zeggen dat ik deze LE vrij kerstig vind en niet echt snap waarom deze niet als extra kerstcollectie is uitgekomen, maar ach, des te langer lol en een kerstgevoel :D

DSC_0715 De pigmentatie is echt prima, alle 5 de tinten werken fijn en blenden super makkelijk in en met elkaar. Het zijn 3 matte tinten en 2 met een shimmer. De enige tint waar ik een beetje moeite mee had op het ooglid was de ijzige grijs tint, daar moest ik wel wat mee opbouwen en mooi blenden in de rest. Voor de overige kleuren heb ik totaal geen moeite hoeven doen. De donker bruine tint was zelfs zo goed gepigmenteerd dat ik maar een mini beetje nodig had om mijn outer v donker te kleuren.

DSC_0728 copy small

Op bovenstaande ooglook heb ik alle tinten gebruikt behalve
de middelste lichtroze tint
.

Het paletje is dus goed gepigmenteerd, werkt fijn en heeft maar een prijskaartje van €3,89.- Het is een paletje wat je makkelijk in het dagelijks leven kunt gebruiken. Vrij veilige kleurtjes maar je kunt er wel veel kanten mee op. Me likey!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

17 thoughts on “Essence Winter? Wonderful! – Eyeshadow Palette.”

  1. Een mooie paletje dus! Voor die prijs kan ik zulke dingen nooit laten liggen, ook al gebruik ik ze daarna zelden.

  2. Hi, ik vind de oogschaduw van Essence altijd heel erg mooi ook deze kleuren zijn weer prachtig. Leuke look heb je er mee gemaakt. Ik zou willen dat Essence een keer met wat gewaagdere kleuren uitkomt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//