Essence Wave Goddess Polishes!

Gisteren zag ik ze al in het Kruidvat liggen, nog verpakt en al in de dozen en klaar om in het schap gezet te worden: de nieuwe Essence Wave Goddess LE! Ik nam zelf alle lakjes, de highlighter en de donkerblauwe dubbele eyeliner mee. Vandaag review ik alvast de nagellakjes voor jullie, die overigens nu met een kortingsactie te krijgen zijn (2 lakjes voor 3 euro!).

DSC_7644DSC_765001 Loose Your Heart On The Board is een gorgeous hot pink kleurtje. Creamy en zonder shimmer maar zeker weten favoriet op mijn nagels. De lak is al aardig goed dekkend met 1 laag, maar een dun tweede laagje maakt de lak perfect. Ook droogt de lak naar mijn idee sneller dan andere Essence lakjes, maar dat hebben ze alle 4 uit deze collectie. Alle flesjes hebben trouwens een rubberen ringetje, wat je ook echt als sieraad kunt dragen. Bij mij past hij perfect rond mijn ringvinger, maar ik moet zeggen dat ik erg smalle vingertjes heb en betwijfel of het bij iedereen goed zal passen. Op de ring van dit roze lakje staat “#love”.

DSC_7645Een mix tussen lime groen en citroen geel is deze lak, 02 Wave Down The Lime. Ook deze lak is vrijwel perfect creamy maar bevat als je erg goed kijkt een super subtiel zilveren shimmertje. Ook deze lak droogde lekker vlotjes en was perfect dekkend met 2 laagjes. Super nice voor een gelige lak die over het algemeen crappy dekken. Op het ringetje bij dit potje staat “early bird”.

DSC_764603 Have A Break is ook al zo’n mooie creamy lak welke in het potje net ietsjes lichter is dan op de nagels. Afgezien van dat is het gewoon een gorgeous sky blue kleur welke ook weer snel droogt en maar 2 dunne laagjes nodig heeft. Ook deze lak heeft dat subtiele zilveren shimmertje maar deze valt totaal niet op. Op hetĀ ringetje van dit potje staat “yolo”, erg leuk voor de so called yolo-generatie, maar voor mezelf een beetje te jong :’).

DSC_7648De laatste lak van deze collectie is ook wel een erg mooie creamy lak. 04 Crush On Blue is een tussen medium en royal blauwe tint in en bevat net als de lime groene en licht blauwe lak een heel subtiel zilver shimmertje. Bij deze lak valt de shimmer het meeste op, ik denk dat dat door de wat donkere tint komt. Op de ring van dit potje staat “wave goddess” wat in mijn ogen de meest logische tekst van de 4 lijkt. De lak droogt lekker snel en dekt met 2 dunne laagjes.

De lakjes kosten normaal 1,89 per stuk, maar ik heb er 2 voor 3 euro kunnen scoren tijdens de nagellak actie bij het Kruidvat. De potjes bevatten 10ml, lekker veel voor een Essence lakje!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Wave Goddess Polishes!”

  1. Vind de flesjes zo leuk! Weet nog niet of ik ze ga halen, vind de kleurtjes niet heel bijzonder. Vind de shimmer wel mooi!

  2. Ik vind de kleuren erg mooi, maar wel standaard. De flesjes vind ik er wel leuk uitzien, maar de ringetjes hadden wat mij betreft weggelaten kunnen worden. Echt, YOLO?!

  3. Ooohh wat een leuke kleurtjes! Ik ben normaal niet zo’n fan van Essence nagellakkleurtjes, maar deze zien er wel erg leuk uit :)

  4. Ik vind met name de gele een hele bijzondere kleur. Ik vind hem bij mijn huidskleur niet mooi staan, maar hij fascineert me wel! Ik geloof niet dat ik eerder zo’n kleurtje in lakjes heb gezien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//