Essence Vintage District Blush 01 It’s Popul-Art.

Gisteren was ik even in de stad voor wat boodschappen en ik kon het niet laten even bij Kruidvat binnen te stappen. En daar stond de nieuwe LE van Essence alweer in de schappen. Eerlijk gezegd vond ik de lakjes erg tegenvallen, niet alleen de kleuren maar ook het uiterlijk van de gehele LE sprak me totaal niet aan. Wel heb ik de blush meegenomen, ondanks dat ik wist dat de mooie gouden tint overspray is.

DSC_2492 copy DSC_2493 copy Toch vind ik de blush erg pretty en voor een klein prijsje van €3,39 is hij zeker wel de moeite waard mee te nemen. Een gorgeous matte peachy blush had ik nog niet en dat is deze toevallig wel (los van de goudkleurige overspray die er na een paar keer gebruiken af is). De overspray is wel weer erg shimmery wat het bijna een metallic highlighting effect geeft op de huid. Erg mooi voor extravagante looks! Onder de overspray zit trouwens een iets donkerdere peachy tint wat het in totaal dus een triple coloured blush maakt.

DSC_2494 copy(Met 1 zacht veegje met mijn vinger is de overspray er al af!)

Er zit zoals gewoonlijk 9 gram product in deze blush waarmee je ontzettend lang doet. En dat is maar goed ook want LE’s zijn hier over het algemeen snel uitverkocht! De pigmentatie van de 2 tinten zijn erg goed en de structuur is aardig zacht en blend daardoor mooi in de huid.

DSC_2495 copy

Al met al, een mooie blush voor een mooi prijsje wat zeker een must have is als je net als ik addicted to blushes bent!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

30 thoughts on “Essence Vintage District Blush 01 It’s Popul-Art.”

  1. Ik heb hem niet meegenomen, omdat ik de kleur die overblijft nadat het patroontje verdwenen is al wel ongeveer heb. Ook moet ik wat meer op mijn geld letten, dus kan ik het mezelf niet veroorloven die te kopen alleen omdat hij er zo mooi uit ziet als hij nog niet gebruikt is haha!

  2. Ik heb 2 oogschaduwen uit deze collectie en een nagellak, de lak is prachtig, maar de mono’s vallen me tegen. Ik heb van de week bewust de blush niet meegenomen omdat het een overspray heeft.

  3. Wat een mooi design en mooie kleur! Wel jammer van de overspray inderdaad, maar voor die prijs vind ik dat niet zo’n ramp :)

  4. Ik twijfel nog, ik vind het echt super jammer dat het een overspray is en ik heb al zoveel peachy kleurige blushes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//