Catrice 890 How I Matt Your Mother.

Natuurlijk heb ik nog wat lakjes gescoord met 50% korting van Catrice. Zo ook deze lak die me eerst niet echt interessant leek maar uiteindelijk best een beauty is als je er van houdt. Voor maar €1,35 wilde ik dit gokje wel wagen om te zien of het iets voor mij was.

DSC_2420 copyHow I Matt Your Mother, met die naam moest ik meteen aan de gelijknamige serie denken die ik een aantal jaar terug best fanatiek gevolgd heb. Dit lakje zou een brushed metal effect moeten geven, net als Steel My Soul en Steel My Heart, alleen zie ik dat er niet echt in terug. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, inderdaad een mat achtig lakje, maar echt mat zou ik het ook weer niet noemen. Lastig om te beschrijven maar de kleur is semi mat. Niet zo mat als wanneer je er met een matte topcoat over heen zou gaan. Het doet me een beetje denken aan een soort leren huid met een lichte glans maar over het algemeen mat.

catr himym femketjeDe kleur zelf vind ik erg mooi en apart. Het is een beetje donker grijs paarsig wat het een perfect lakje voor het najaar maakt. Toch kun je deze ook makkelijk in het voorjaar en de zomer dragen, niemand houdt je tegen! De lak dekt trouwens ook lekker snel, met 1 dikke laag of 2 dunne laagjes zit je lak er mooi egaal op.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

33 thoughts on “Catrice 890 How I Matt Your Mother.”

  1. Ziet er uit als een goed lakje, dekt goed! Ik zou hem alleen niet snel kopen, want de kleur is niet echt iets wat ik snel zou dragen.

  2. Toen ik je titel zag moest ik ook gelijk aan die serie denken. Die was echt leuk, ik hoop dat hij terug komt. Maar het lakje zelf vind ik wel mooi maar niet eruit springen.

  3. De kleur in het flesje vind ik ‘nah’, maar op je nagels ziet het er wel mooi uit. Mooi lakje voor in de herfst/winter!

  4. Dit lakje heb ik ook gekocht met de actie, het is zo’n mooi kleurtje, ik heb ze nu alle drie

  5. Mooie kleurtje… deze heb ik afgelopen week ook gehaald. Ik heb het gehaald met het idee om in de zomer mijn tenen mee te lakken, voor mij nagels vind ik het minder ‘mooi’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//