Essence Special Effect Topper 10 Glorious Aquarius.

Als het om nagellak gaat moet ik toegeven een hardnekkige verslaving te hebben. Vooral glitterlakjes zijn vaak favoriet omdat ze lekker lang blijven zitten en elke look (en dag!) feestelijk en vrolijk kunnen maken, no matter what happens.

Een van mijn nieuwste glitterlakjes (geloof me, ik koop er ook weer niet zo ontzettend veel) is deze van Essence. Voordat ik besloot deze te kopen had ik al heel wat goede berichten gehoord en ook veel mooie nailart gezien. Eerst vond ik het glitterlakje maar mwah en dacht ik al zoiets te hebben. Totdat ik de swatchfoto’s zag was ik er niet zo van onder de indruk maar O M G, dit lakje is echt gorgeous over welke kleur lak dan ook!

De lak zelf is blank maar bevat verschillende grote blauwe en zilveren shimmer. Als ik dit lakje zie denk ik meteen aan de oceaan of in de winter aan de sneeuwvlokjes. De lak is prachtig alleen op zich maar ook echt super pretty over witte, blauwe, groene en zwarte lakjes.

Zoals ik eerder al zei maakt dit lakje, en alle andere glitterlakjes, me super vrolijk en voor het geld hoef je hem zeker niet te laten staan. Je betaald maar €1,79 voor 8ml lak waar je een eeuwigheid mee doet!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

10 thoughts on “Essence Special Effect Topper 10 Glorious Aquarius.”

  1. Het lakje ziet er indd mooi uit, alleen het potje is al een feest om te zien. Ik ga ook eens kijken bij het kruidvat.

  2. Oooh inderdaad heel mooi. Toch maar eens het kruidvat binnen gaan denk ik :D.

  3. De Special Effect Toppers van Essence zijn hier bij mij haast als eenhoorns: onvindbaar en mythisch! Ziet er wel leuk uit trouwens!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//