Get To Know Femketje; Januari 2012

Ola lieve lezers!

Dit keer iets nieuws op femketje.nl namelijk een persoonlijk artikel wat maandelijks terug zal komen. In dit (foto)artikel zullen voornamelijk wat snelle gsm-fotootjes geplaatst worden van een gehele afgelopen maand zodat jullie een klein kijkje in mijn dagelijks leven kunnen krijgen.

Vandaag is natuurlijk de laatste dag van de eerste maand van 2012 alweer wat voor mij persoonlijk wel goed begon maar het loopt iets minder lekker af…

Het begon deze maand met een hoop vuurwerk, mijn nagels konden daar natuurlijk niet voor onder doen dus moest en zou ik mijn holografische glitterlakje van Essence maar weer eens dragen.

Krullies voor een shoot :3

Een favoriet kettinkje van Primark atm!

@Amsterdam in de HMH voor ons gewonnen pinfeest! Was gezellig <3

Timmi met mijn op het pinfeest gekregen ING-staart….

Favoriete snoep: zure wormen XD
En toen was het tijd om Recht en HuiselijkGeweld te leren.. Tjappi dacht daar heel anders over…
Mijn nieuwe OPI lakje in de pocket; Excuse Moi! van de muppets collectie. Dekt super snel in maar twee laagjes btw!

Nieuwe LE aankoopjes; de kitties zijn altijd super nieuwsgierig :3
Vorige week vrijdag de hele dag in Hoek geweest bij m’n ouders… Natuurlijk moest ik daar weer even met alle 4 mijn kitties knuffelen. Vlinder lag heel relaxed te knorren in een eigenlijk veel te kleine mand die ze zichzelf maar weer eens had toegeëigend.
Lekkurrrrr; big ass frikandel (35cm geloof ik)
femketje in de krant :3 eindelijk de promotiefoto’s gepubliceerd gezien van de HogeschoolZeeland!

En toen werd ik afgelopen zondag karig, super moe en totaal niet lekker >.< Op dit moment voel ik me wel al weer iets beter dus denk dat ik morgen gewoon weer naar stage kan met behulp van pijnstillers en de hele meut!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Get To Know Femketje; Januari 2012”

  1. Leuk om te lezen/ te bekijken.

    xx evelien

    ik volg je nu ook met bloglovin, want GFC houd er mee op toch?

  2. Ja ik geloof van wel dat GFC op den duur zou verdwijnen maar twee maanden geleden riepen ze als dat het van de 1 op de andere dag zou stoppen maar het werkt allemaal nog steeds XD Dus wanneer het nu wel of niet weggaat is nog maar de vraag.

  3. Leuk om te zien, die katten zijn zo schattig :D Leuk zo een promotiefoto trouwens! :)

  4. Super leuke foto's. En ik hou van dat O.P.I lakje, hihi. Ik heb 'm ook, zoals je wellicht al wist, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//