Essence Sparkle Sand Topcoat.

Deze Essence sparkle sand topcoat heb ik al een tijdje staan en had hem ook al uitgebreid uitgeprobeerd, geswatched en de hele rambam, maar was hem een beetje vergeten te reviewen in alle chaos. Dus bij deze: alsnog een review ;)

DSC_8094

De topcoat is simpel gezegd gewoon een lakje wat elke andere gewone nagellak om kan toveren in een liquid sand nagellak. Je topt hem lekker makkelijk met 1 a 2 laagjes over een roze, paarse, blauwe of weet ik het wat voor kleur lak, en door de glittertjes en grove textuur heb je een soort gelijk liquid sand effect :D

Ik vind hem zelf echt super fijn. Je hebt geen extra topcoat meer nodig, en het blijft ook nog eens lekker lang en ongechipped zitten. Veel moeite om de lak weer van mijn nagels af te krijgen had ik zelf niet, het is niet echt zo veel boenwerk als bij een glitterlakje, maar net ietsje meer moeite dan bij een normale creamy lak.

Wel moet ik zeggen dat het geen echte vervanger is voor een origineel liquid sand lakje, maar het is een fijne 2e keus. Hij geeft sowieso een mooie glitter en shimmer en droogt lekker vlotjes.

DSC_8095 DSC_8102

Easy Breezy Beautiful en nog goedkoop ook! Voor 1,99 euro heb je ‘m al in huis.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Essence Sparkle Sand Topcoat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//