Catrice VISIONairy LE Eyeshadow Palettes.

De highlighter en de lakjes staan al gereviewed, vandaag de 2 oogschaduw paletjes in een artikeltje. Ik moet zeggen dat mijn mening eerst negatief was, maar na mate ik de paletjes gebruikte voor looks, ik steeds positiever werd!

20150106_133208

20150106_133227

Er zijn in deze nieuwe collectie dus 2 oogschaduw paletjes te scoren, beide met 4 kleurtjes voor een prijsje van 4,59 per stuk. Pluspunt voor de dames die veel on the go zijn: er zit een dubbel kwastje bij met een sponsapplicatortje aan de ene kant, en een normaal best zacht kwastje aan de andere kant. Zelf skip ik deze altijd meteen en pak ik mijn eigen oude vertrouwde kwasten, maar wel nice dat het er bij zit. Het eerste paletje heeft een meer lila, roze, taupe kleurenschema (warme tinten), het andere paletje meer tealgroenig en grijs (koele tinten).

20150106_133503 20150106_133628De pigmentatie van de oogschaduws waren van beide paletjes niet super denderend zo randomly op mijn onderarm geswatched, maar in ooglooks en dus op de huid van de oogleden met een gewone simpele budgetproof primer werken ze als een droom! :D

Beide paletjes bevatten 2 shimmery en 2 soort van matte tinten, erg fijn want dan kan je een look makkelijk draagbaar houden zonder er uit te zien als een wandelende glitterfabriek.

Op onderstaande foto heb ik het groene palette in de ooglook gebruikt :3

DSC_9837 copy small

10906005_773167072751583_4596557006036829384_n

Op de foto hierboven een work in progress shotje van een look met het roze paletje :)

Ik moet opbiechten dat ik het groene paletje echt amazingly fijn vind qua substantie maar ook zeker qua kleuren combinatie, net weer eens wat anders dan dat we normaal in LE’s terug zien (vooral veel mono’s)! Ook is het makkelijk dat je met 1 paletje je totale ooglook kunt maken, geen gedoe met gewoon 1 product. Als ik 1 van de 2 moet aanraden is het dan ook het groenige paletje, maar mocht je niet zo into de koele tinten zijn, dan is het roze palette meer jouw ding.

x femketje

 

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

12 thoughts on “Catrice VISIONairy LE Eyeshadow Palettes.”

  1. Ik heb lang met deze 2 in mijn handen gestaan en uiteindelijk besloten ze niet mee te nemen. Blij toe, want zo te zien aan de swatches zou ik ze niet gaan gebruiken! Duidelijk review :)

    1. Ja je moet er echt een beetje hard voor werken om ze goed over te laten komen op de huid, vooral de roze heeft veel werk nodig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//