Essence Snow Jam Nagellakjes!

Mijn lieve collega Melissa liet me afgelopen zondag weten dat de nieuwe Essence TE/LE alweer in de schappen lag. Gisteren was ik snel naar het Kruidvat geraced om wat lakjes te scoren. Alle lakjes behalve #4 stonden er nog. Dat ik de laatste kleur lak niet heb vind ik niet zo erg, die vond ik toch het minst mooi en eenzelfde soort kleur had ik al in mijn stash. (Daarnaast heb ik gisteren ook nog twee mooie Catrice NEONaturals lakjes gescoord, dus ik heb mijn nagellakverslaving weer goed gevoed!)

DSC_2114 copy DSC_2115 copy Het eerste lakje heet 01 Goofy-Blue wat echt een mooie ijsblauwe lak is met fijne zilveren shimmer in. Dit kleurtje doet me echt denken aan sneeuw, ijs en winter. Een goed geslaagde winterlak dus die met 2 dunne laagjes netjes egaal dekt.

Het tweede lakje heet 02 Lilac Is My Style en is niet echt lila naar mijn mening maar meer een donkere paarstint. Medium paars zou ik het noemen. Ook deze lak bevat een hele fijne shimmer die je alleen ziet als je goed en dichtbij naar de lak kijkt. Dit lakje heeft 2 a 3 dunne laagjes nodig voor een mooi en netjes resultaat.

Het laatste lakje, 03 Life Is A Freeride, is mijn favoriet van de drie lakjes die ik gescoord heb. Een mooie groenblauwe lak met daarin fijne multicoloured shimmer. Deze lak dekt al met 1 goede laag maar ik breng liever 2 dunne laagjes aan om de droogtijd wat in te korten.DSC_2117 copy

Al met al, ik vind het zeker wel een geslaagde LE/TE van Essence. Het enige nadeeltje wat ik vind is dat ik ook echt alleen de lakjes leuk vond en de rest van de collectie me niet echt interesseerde. Een beetje jammer dus maar in ieder geval zijn de lakjes wel erg leuk om aan je eigen stash toe te voegen. En voor de prijs van maar €1,69 per potje hoef je ze niet in de winkel te laten staan!

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

28 thoughts on “Essence Snow Jam Nagellakjes!”

    1. Dat is altijd zo’n bummer van Kruidvat dat ze nooit overal tegelijkertijd producten in de schappen hebben staan >.< Vaak is Zeeland juist laat met nieuwe LE's!

  1. Goofy-blue en life is a freeride vind ik echt mooie lakjes! Denk dat ik morgen is een bezoekje aan het kruidvat ga brengen… ;)
    Liefs, Laura

  2. Mooie lakjes! Ik sla deze TE denk over want ik vind dit soort kleurtjes altijd mooi maar draag ze uiteindelijk nooit.. Hihi.xx

  3. Life is a Freeride vind ik het mooiste lakje, de andere kleuren vind ik niet heel bijzonder. Maar eigenlijk ben ik niet van plan iets van deze TE te kopen, ik vind de producten niet echt interessant.

  4. Ik heb ze gisteren ook al gespot! Ik heb Goofy-Blue meegenomen en vind hem erg mooi! Ik probeer de swatch overmorgen te posten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//