Sephora Medium Shopping Bag Palette.

Toen ik vorig jaar (klinkt wel erg dramatisch lang maar dat is het niet ^^) een awesome grote goodiebag bij Sanne van wearefashion.nl won zat daar o.a. dit prachtige Sephora palette in. Ik slaakte serieus een gilletje toen ik las dat ik 1 van de 3 winnaars was en ik dus dit mooie palette thuisgestuurd zou krijgen. Toen ik de box/goodiebag binnen kreeg greep ik meteen naar dit palette om het eens ff goed te bekijken en nog belangrijker: te swatchen. Ik had er namelijk erg veel positieve reviews over gezien en gelezen op youtube en een aantal Amerikaanse blogs en ze hebben allemaal gelijk, het is een awesome mooi palette.

DSC_1967 copy DSC_1986 copyEen aanrader vind ik dit palette helemaal, zeker als je net begint met make-up en het uitproberen hiervan. Dit palette bevat namelijk heel wat kleuren oogschaduw, 3 creamy gelliners, een hele rits lipstick/gloss kleurtjes en een rijtje blushes en bronzers. Wat je maar nodig kunt hebben voor een normale dagelijkse look. Toch zitten er een aantal kleurtjes in die elke look awesome en wat meer exentriek kunnen maken. Of misschien wil je wel een smokey look met wat kleur en shimmer, het kan allemaal met dit palette. Ik vind het zelf echt ontzettend handig dat er ook gelliners in zitten die goed gepigmenteerd en lekker creamy zijn. Dit vind ik altijd erg fijn werken.

DSC_1977 copyDe oogschaduwkleuren zijn trouwens echt super goed gepigmenteerd. Er zitten matte, shimmery en glitterige kleuren in die makkelijk te blenden zijn. De lipstick/glosskleurtjes zijn voornamelijk sheer met mooie shimmer in. Een aantal kleurtjes zijn wat beter gepigmenteerd met minder shimmer. De poeder blushes en bronzers vind ik ook erg fijn, voelen zacht aan en blenden makkelijk.

DSC_1985 copyWat random kleuren oogschaduw geswatched!

DSC_1983 copyEn ook nog wat lipkleurtjes!

De prijs van dit palette was lastig op te zoeken maar varieerde tussen de €25 en €35 voor zover ik online kon vinden.

x femketje

PS: rond 11 uur komt er een nieuwe winactie online!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

18 thoughts on “Sephora Medium Shopping Bag Palette.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//