Essence Silky Touch Blushes 010 & 030.

Blushes, ik draag ze het liefste in de lente/zomer en lichtjes aangebracht. Toen er bij Kruidvat een 1+1 actie was op alle make-up kon ik deze twee super budget maar vooral super mooie blushes niet laten liggen. Ik had nooit eerder een blush van Essence gekocht, geen idee waarom niet eigenlijk want ik ben er super tevreden over!

Als eerste 010 Adorable; een lichte baby roze tint met een hele lichte shimmer in. De blush is goed gepigmenteerd, heeft een cute design naar mijn mening en is mooi te blenden en makkelijk op te bouwen in kleur (voor het geval je een wat donkerdere huidskleur hebt dan ik en je wat meer kleur wilt).

Dan 030 Secret It-Girl; Een blush die echt precies in mijn straatje past met een mooie peachy tint en mooie fijne shimmer. Deze blush is ietsjes minder gepigmenteerd dan de roze (010) maar is daarom wel erg perfect voor de lichte huidjes onder ons, inclusief ikzelf! Ook deze blush heeft hetzelfde leuke en schattige design in de blush gedrukt en blend fijn. Deze blush is trouwens ook goed op te bouwen in kleur als je een meer opvallendere pop of colour wilt.

Al met al, ik ben er zeker tevreden over. Heb je zelf ook een lichte/bleke huid en is bijna elke blush te fel of te donker voor je? Dan raad ik je deze twee blushes zeker aan. Of je nu van roze of peachy blushes houdt, er is voor beide wat wils! De blushes kosten normaal gesproken €2,49 per stuk voor 5 gram product.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met 13 juni!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

7 thoughts on “Essence Silky Touch Blushes 010 & 030.”

  1. Ik heb die Adorable opgemaakt, hij is zo fijn! Nu heb ik een blush van Catrice, de duo 020 Peach Sorbet, ook fijn voor de lichte huid :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//