O.P.I. The Holland Collection; Dutch Treats Minis.

Toen ik begin mei met mijn mams in Maastricht was kreeg ik van haar deze set mini’s van de Holland collectie van O.P.I.. Er zitten in totaal 4 lakjes in en eigenlijk vind ik ze alle 4 even mooi. Ze zijn apart en de namen passen er perfect bij. En als echte Nederlandse vrouw kon ik natuurlijk niet anders dan voor dit setje te kiezen toen ik de keuze had!

Als eerste I Have A Herring Problem; een mooie ietwat donkere grijze creamy tint met fijne zilveren en gouden shimmer in. De lak dekt best goed, je hebt maar 2 laagjes nodig om het dekkend te krijgen. De lak heeft trouwens ook een erg mooie glossy finish en blijft ook zonder topcoat zo’n 4 dagen goed zitten.

Dan Red Lights Ahead…Where?; een bloedrode tint, neigt een klein beetje de koraalrode kant op maar ook zeker erg mooi. Deze lak heeft naar mijn mening een dunne substantie maar dekt verrassend genoeg ook al met 2 a 3 dunne laagjes. De lak heeft een mooie glossy finish en is een solid kleur, geen shimmer of glitter te bekennen dus!

Kiss Me On My Tulips; mijn favoriete lakje uit dit setje. Een super mooie volle creamy roze tint. Echt bubblegum roze met een snelle en goede dekking met maar 1 a 2 laagjes. ik vind de naam van dit lakje ook het meest origineel en nog Nederlandser kan gewoon niet.

Als laatste Pedal Faster Suzi!; een lichtroze shimmery tint met mooie fijne zilveren shimmer. Deze lak heeft ook een glossy finish maar had op mijn nagels wel 3 laagjes nodig om dekkend te worden. Dit komt denk ik omdat de kleur best licht is en je daarom mijn natuurlijke tips er lang door heen blijft zien. Verder is het wel echt een prachtig lakje en ook is de naam weer lekker Nederlands!

Dit setje bevat dus 4 lakjes met elk 3,75ml lak. Dat lijkt erg weinig maar eerlijk gezegd doe ik er best lang mee. Je moet er natuurlijk niet mee gaan water marblen want dan zijn ze zo leeg. Maar voor af en toe eens een Hollandse manicure kunnen deze zeker geen kwaad. Deze set kostte zo rond de €18 maar met een bepaalde kortingsactie kostte deze uiteindelijk zo’n €15. Alsnog best prijzig maar ik vind ze het geld meer dan waard.

x femketje

PSSST! Doe jij al mee met de winactie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 oranje navy armbandjes? De winactie loopt tot en met vandaag!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “O.P.I. The Holland Collection; Dutch Treats Minis.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//