Essence Season Of Extremes Polishes: Brights.

Toen ik de persberichten van deze LE zag moest en zou ik alle lakjes scoren. Dit is me uiteindelijk ook gelukt en in dit artikel komen de eerste drie (mono) lakjes aan bod; de felle tinten oftewel de brights. Ik had eigenlijk wel hoge verwachtingen van deze lakjes, de kleuren zijn echt prachtig spetterend en perfect voor de zomer. Jammergenoeg is de substantie erg dun en dekken 2 van de 3 lakjes bijna niet.

Als eerste 01 Little Miss Bright. Toen ik dit paarsige lakje zag moest ik meteen aan het Essence ballerina backstage lakje in 04 do a floating pirrouette denken (dupe alert!). De kleur is een royal paarse lak en dekt in zo’n 3 laagjes.

De tweede lak is 02 On The Bright Side. Een neon en knallende koninginnedag oranje kleur. Niet erg draagbaar voor elke gelegenheid maar als true Dutchy kan deze kleur niet ontbreken in mijn stash. Ook deze lak dekt slecht. Je hebt toch zeker 4 laagjes nodig wil je een beetje egaal gelakt hebben.

De laatste bright mono lak uit de LE is 03 Pimp My Bright. Deze lak dekt ietsjes beter dan de oranje maar alsnog heb je 3 a 4 laagjes nodig. Het is een zomer/zon gele tint met een mooie creamy finish. Deze kleur doet me meteen aan de zomer en het strand denken. Het is een aparte en niet schreeuwerige gele tint, wel echt mijn smaak!

Deze 3 lakjes hebben me €1,79 per stuk gekost voor 8ml lak per potje.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

6 thoughts on “Essence Season Of Extremes Polishes: Brights.”

  1. I just bought the orange one and it covers SO badly =( I wish I remembered what you said about it… Luckily it was only 1€ but still >.< nice color but it takes 4 to 5 laagjes to make it really show.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//