Catrice 740 King Of Greens.

Groen is niet een kleur die ik vaak op mijn nagels draag. Vaak ga ik voor roze, paars of zwart met een shitload aan glitters. Toch kon ik dit lakje om 1 of andere reden niet laten staan toen ik voor het Catrice schap stond. En dat is maar goed ook want eigenlijk begin ik dit lakje steeds mooier te vinden!

De vernieuwde Catrice lakjes hebben allemaal een nieuw soort afgerond kwastje wat ik persoonlijk wel erg fijn vind werken. Deze lakt niet streperig en brengt de lak mooi egaal aan. De lak zelf dekt lekker snel in 2 laagjes en droogt ook redelijk snel.

De kleur zelf is, zoals ik al zei, niet 1 van mijn favoriete tinten; Groen. Het is niet zomaar groen, simpel en plain maar het is een donkere grasgroene tint met een mooie shimmer in. Die shimmer maakt de lak echt uniek in mijn ogen en vooral in het zonnetje is de lak prachtig qua finish!

Dit lakje en alle andere Catrice lakjes kosten €2,49 per potje met daarin 10ml lak.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

9 thoughts on “Catrice 740 King Of Greens.”

  1. Hip kleurtje, lijkt een beetje op Run forest Run van Catrice, alleen dan met shimmer.. Ik draag ook niet heel vaak groen,m aar de laatste tijd wel meer, vind het toch wel leuk staan zo af en toe, maar er gaat niets boven roze gelakte nagels, hihi..

    Liefs

    1. nu je het zegt lijkt ‘ie inderdaad wel wat op run forest run! alleen is king of greens wat lichter als ik ze met elkaar vergelijk.. maar misschien ligt dat er aan dat ik de ‘oude’ versie van run forest run heb :3 ik geloof dat de nieuwste versie daar van weer net een iets andere tint heeft ^^

  2. Ik draag ook nooit groene nagellak, maar ik moet zeggen dat deze kleur groen echt mooi is! =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//