Essence Season Of Extremes Colour3 Polishes: Nudes.

Al eerder schreef ik over de β€˜mono’ lakjes uit deze lekker vrolijke LE van Essence en de felle colour3 lakjes. Klik HIER, HIER en HIER om die twee artikelen te lezen. De gehele LE bestond uit nagellak en natuurlijk moest en zou ik alle lakjes scoren. Deze week is het de beurt aan de laatste drie lakjes, namelijk de nude colour3 (duo) lakjes. Deze lakjes bevatten elk 2 keer 4ml lak en kostte me maar €2,79 per duo lakje.

Als eerste 04 Just The Nude Of Us; eerlijk gezegd is deze mijn minst favoriet van de 3 maar nog steeds wel erg pretty. De basislak heeft een creamy lichte taupe tint die in maar 2 laagjes mooi dekkend is. De topcoat bij deze duo is een lichtblauwe shimmery lak metΒ  een redelijk blanke basiskleur.

05 Team Nude; mijn favoriet van de 3! Deze duo lak heeft als basiskleur een creamy abrikoos/peachy tint die echt ontzettend mooi staat bij de erg lichte huidjes onder ons. De basiskleur dekt in 1 a 2 laagjes. De topcoat ziet er cremekleurig uit met een gouden shimmer die trouwens ook best dekkend te krijgen is met een laag of 3.

Als laatste 06 My Best Nude Friends And Me; een creamy lichtbruine basistint met fijne shimmer die in 2 laagjes dekt. De topcoat is ook erg pretty namelijk een lichtroze/cremekleurtige shimmery tint. Deze topcoat is wat minder goed dekkend te krijgen, ik zou het niet eens proberen gezien de tijd die je er dan in steekt met het aanbrengen en het drogen.

Ik vind het jammer dat deze colour3 lakjes in een LE zitten want ik kan ze iedereen eigenlijk wel aanraden! Voor mij zijn ze zeker favoriet deze lente en ook zeker goed draagbaar in de andere seizoenen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

8 thoughts on “Essence Season Of Extremes Colour3 Polishes: Nudes.”

  1. Wah ik heb zo zitten twijfelen of ik deze mee zou nemen maar ze zien er idm real pretty uit. Vooral team nude vind ik mooi.

  2. Jaa yes!! Die wil ik, zijn die nog te krijgen? Ik heb van die parelmoerlakjes van de Hema – prachtig – maar onmogelijk in gebruik, word er gek van. Deze zien er precies zo uit, vooral de rechter. Misschien mijn make-up verbod toch nog een klein beetje verruimen :P

  3. Zoooo mooi ! Van de vorige LE heb ik ook een paar lakjes gekocht. Ik ga hier ook weer niet aan kunnen weerstaan he.. :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//